napravila iznimku

Zrinku Cvitešić rijetko viđamo na javnim događajima u Hrvatskoj, ali evo s kim je ruku pod ruku stigla na ovu posebnu gala večer

Zrinka Cvitešić Marko Lukunic/PIXSELL 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Zrinka Cvitešić i Biserka Petrović držale su se za ruke dok su spremno pozirale fotografima. Obje dame su nosile crne modne kombinacije.

Na gala večeri povodom Memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića pojavila su se brojna poznata lica. Tamo je bila i naša glumica Zrinka Cvitešić koju rijetko viđamo u Hrvatskoj na javnim događajima. 

45-godišnja glumica poglede je mamila crnom modnom kombinacijom. Lijepa Zrinka spremno je pozirala fotografima, a društvo joj je pravila Biserka Petrović koju je držala za ruku.

Majka pokojnog Dražena za posebnu je prigodu odabrala dugu, raskošnu haljinu.

Osim njih na gala večeri pojavila se i trudna Hana Huljić, a s kim se tamo družila pročitajte OVDJE.

Inače. Zrinka već godinama živi i radi u Londonu, a jedna od posljednjih zapaženih uloga koje je snimila bila je u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Od 2014. godine je u vezi s našim bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom, a par detalje privatnog života ne voli otkrivati u javnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a i Niko iza sebe ima brak sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio i kćer Loru.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Aleksandra Prijović u rijetkom izlasku sa suprugom Filipom pozirala fotografima, evo gdje su ih uhvatili!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Posljednje fotografije Heidi Klum napravile su ogromnu pomutnju, a zbog uske haljine potpuno je jasno i zašto, izgleda nevjerojatno!

Povezana vijest Celebrity Bivši Vatreni i uspješna glumica naš su najtajanstveniji par, a sad su u zagrljaju uhvaćeni na važnu večer u njenom životu

Povezana vijest Celebrity Naša velika glumačka imena okupila su se u Dubrovniku uoči spektakla koji se s nestrpljenjem iščekuje!

Povezana vijest Celebrity Zrinku Cvitešić rijetko vidimo u Hrvatskoj, ali ovo događanje nije htjela propustiti, a pogledajte zašto je privukla sve poglede!

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Povezana vijest Celebrity Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS