Očito je zašto!

Zgodni sin Dragane Mirković svima je zapeo za oko, iako se skriva od javnosti, žene su lude za njim!

Dragana Mirković - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Sin Dragane Mirković ukrao je svu pozornost na jednom njezinu nastupu, mlade obožavateljice nisu se prestale fotografirati s njim.

Dragana Mirković već je nekoliko mjeseci glavna tema medija nakon što se pročulo da se rastaje od supruga, hrvatskog biznismena Tonija Bijelića.

U nekad sretnom braku s Tonijem pjevačica je dobila kćer i sina, a zgodni Marko odmah je zainteresirao medije.

Na jednom nedavnom Draganinu nastupu Marko je koncert pratio iz publike, a brojne obožavateljice nisu se prestale fotografirati s njim.

''A što se Draganina publika sad više slika sa sinom nego s njom'', pisalo je u opisu videa iz kluba.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

23-godišnji Marko Bijelić vodi prilično miran život, ali vrlo je poznat po svom zanimljivom hobiju. Naime, strastveni je ljubitelj trkaćih automobila, posebno Formule 1.

Već nekoliko puta natjecao se u Njemačkoj na jednoj humanitarnoj utrci. Dragana je tada svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih savjeta pred trku.

"Moj sin - moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vrijeme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek", napisala je Dragana tada uz njegove fotografije u automobilu.

Folk-diva je zatim otkrila da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila riječ o klasičnoj utrci, ali i da je ponosna što ju je odvozio.

Na svom profilu na Instagramu Marko ima nekoliko decentnih fotografija, a među glavnim su motivima upravo automobili i cesta. Čini se da je ljubav prema luksuznim vozilima naslijedio upravo od svojih roditelja, koji su također vlasnici nekoliko vrtoglavo skupih automobila.

O sebi ne otkriva puno, ali vidljivo je da voli puno putovati jer je u svojim naglascima ostavio priče iz raznih američkih gradova koje je posjetio.

Osim njega, Dragana i Toni imaju i mlađu kćer Manuelu.

Povezana vijest inMagazin Dragana Mirković nakon razvoda za In magazin ovako govori o ljubavi: ''Nikada od mene nitko neće napraviti, ne daj Bože, ogorčenu ženu!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte s kim se Dragana Mirković provodila u Zagrebu, nije mogla naći bolje društvo za ples!

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković na drugom koncertu rasplakala se pred publikom: ''Nemojte misliti da je razlog nešto treće...''

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Zdravko Čolić pjevao je na privatnoj zabavi i za 45 minuta dobio nevjerojatnu cifru, evo koliko je naplatio nastup!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus poruku Vatrenima poslala u bikiniju iz kojeg bujne obline samo što ne ispadnu: ''Igraj, moja Hrvatska!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS