Emotivni dio nastupa

Dragana Mirković na drugom koncertu rasplakala se pred publikom: ''Nemojte misliti da je razlog nešto treće...''

Dragana Mirković u Areni Zagreb Dragana Mirković u Areni Zagreb Neva Zganec/Pixsell 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković u Areni Zagreb Dragana Mirković u Areni Zagreb - 15 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 14 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 13 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 12 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 11 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 10 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 9 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 8 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 7 +27 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 6 Galerija

Dragana Mirković održala je i drugi koncert u Areni Zagreb, jedan dio njenog nastupa rasplakao ju je pred obožavateljima.

I drugu večer za redom regionalna zvijezda Dragana Mirković oduševila je tisuće svojih fanova u Areni Zagreb, u sklopu humanitarne regionalne turneje ''Do poslednjeg daha''. Već ranije je pjevačica objavila da se odrekla svog prihoda od koncerata te je donaciju od 20.000 eura darovala djeci iz doma u Nazorovoj.

''Lijepo je vidjeti vas još jednu večer. Hvala što ste večeras sa mnom da podijelite moje emocije, radost i ljubav koju držim u sebi 40 godina. Svoju ljubav prema vama ne mogu opisati'', poručila je Dragana.
Publika je s pjevačicom uglas pjevala gotovo četiri sata, a na repertoaru se i sinoć našlo oko 60 dobro poznatih hitova. ''Pečat na usnama'', ''Biću njegova'', ''Zumbuli'', ''Život moj'' i ''Na kraju priče'' samo su neke od pjesama koje su obilježile Draganinu karijeru dugu čak 40 godina.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Pogledajte kako je Dragana Mirković odala počast preminulim legendama regije, iza nje vrtjele su se slike Olivera, Balaševića, Dražena Petrovića...

Za proslavu velikog jubileja s hrvatskom publikom, Dragana se potrudila oko svakog detalja. Mnoštvo plesača, vrhunska produkcija i posebni stajlinzi samo su dodatno uveličali glazbeni spektakl.

''Vi ste zaista sjajni, i večeras. Maksimalno uživam uz vas i neće mi biti problem pjevati za vas dokle god to tražite od mene.''

Omiljenu pjevačicu, emocije su obuzele dok su se na ekranu izmjenjivale fotografije preminulih velikana.

''Ove suze su isključivo zbog mojih prijatelja i kolega koji više nisu s nama, nemojte misliti da je razlog nešto treće'', otkrila je.

Pogledaji ovo Dragana Mirković u Areni Zagreb Celebrity Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

Legendarna pjevačica usred koncerta spustila se među publiku i napravila pravi delirij. Probijala se kroz parter do druge pozornice odakle je obožavateljima ispunjavala glazbene želje i s njima radila selfije.

Večer je dodatno ''začinila'' specijalnim gostima. Na pozornicu su i sinoć izašli, kako je istaknula, njezini prijatelji Ivan Zak i Boban Rajović.

''Boban i ja se sjajno zabavljamo na našim privatnim proslavama, a na ovom našem duetu ''Gromovi'' zabavimo se za sve pare.''

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković raspjevala Arenu Zagreb na prvom od dva koncerta, već na prve taktove publika je nadglasala pjevačicu

Glazbenu legendu Draganu Mirković publika je nekoliko puta vraćala na bis, a ona je fanovima na kraju koncerta poručila kako vjeruje da će se uskoro vidjeti ponovno.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Paparizou - 10 Helena Paparizou - 8 Helena Paparizou - 7 Helena Paparizou - 6 +20 Helena Paparizou - 5 Nekad i sad Nastup zgodne Grkinje upisan je u povijest Eurosonga, a malo tko zna da se zbog velike tragedije ovo sve umalo nije ni dogodilo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney - 10 George Clooney - 8 George Clooney - 6 George Clooney - 7 +26 George Clooney - 3 Celebrity Najnovije fotografije obožavanog šarmera šokirale su javnost, ispijenog lica trčao je šumom, a nešto je na njemu bilo znatno drugačije
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene