Jako su sretni

Dragana Mirković i suprug nakon vijesti o razvodu otkrili da imaju razlog za slavlje, oboje su se oglasili na društvenim mrežama!

Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Bijelić i kći Manuela - 7 Dragana Mirković i kći Manuela - 6 Dragana Mirković i kći Manuela - 2 Dragana Mirković i kći Manuela - 1 Toni Bijelić i kći Manuela - 3 Dragana Mirković i Toni Bijelić Marko Bijelić - 2 Marko Bijelić - 1 Dragana Mirković i Toni Bijelić - 2 Dragana Mirković i Toni Bijelić - 1 +20 Dragana Mirković Galerija

Kći Dragane Mirković i Tonija Bijelića slavila je rođendan, a tim povodom ponosni tata i mama oglasili su se na društvenim mrežama.

Nakon što već nekoliko mjeseci pune medijske stupce zbog neočekivanog razvoda braka, pjevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić ovih dana imaju veliki razlog za slavlje.

Njihova kći Manuela slavila je rođendan, a tim povodom i Dragana i Toni čestitali su joj na društvenim mrežama.

Tata Toni podijelio je fotografiju sa svojom kćeri ispred njihova dvorca u Beču te napisao: ''Sretan rođendan, princezo! Tatina najveća ljubav''..

Dragana je podijelila fotografiju s Manuelom i sinom Markom.

''Manuela, sretan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše na svijetu'', napisala joj je mama.

Podijelila je i kako su ukrasili dom za proslavu rođendana. Djevojka je sve uredila u ružičastim tonovima i s cvijećem, a imala je i roza tortu.

Teško je ne primijetiti koliko lijepa Manuela nalikuje mami, a kako izgleda, pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Podsjetimo, Dragana je nedavno za IN magazin komentirala svoj razvod.

''Ja uvijek vjerujem u ljubav! Ja sam žena prepuna ljubavi, iskreno. i bez obzira na sve što mi se dogodi, ja ću uvijek biti prepuna ljubavi i vjerovati u ljubav i nikada od mene nitko neće napraviti, ne daj Bože, ogorčenu ženu ili ženu koja ne vjeruje u ljubav. To nikako'', zaključila je.

Ona i Toni rastali su se nakon 24 godine braka.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Pogledajte s kim se Dragana Mirković provodila u Zagrebu, nije mogla naći bolje društvo za ples!

Pogledaji ovo Dragana Mirković u Areni Zagreb Celebrity Dragana Mirković na drugom koncertu rasplakala se pred publikom: ''Nemojte misliti da je razlog nešto treće...''

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 1 Celebrity Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

Pogledaji ovo Dvorac Dragane Mirković Celebrity Dragana Mirković ponosno pokazala unutrašnjost dvorca u kojem živi, ovakav luksuz rijetko se viđa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli +26 Dua Lipa Celebrity Cijela regija bruji o ovom trenutku na koncertu Dua Lipe u Puli: "Vidi se da je rođena u Jugoslaviji!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez - 1 Antonija Čerkez - 2 +15 Antonija Čerkez - 3 Zanimljivosti Mlada Hercegovka nastupila u narodnoj nošnji i postala hit na društvenim mrežama, oduševljen je i Mate Bulić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene