nije ga obavijestio

Zaručio se Kerumov sin, vijest je iznenadila njegova oca: "Što? Valjda će mi javiti…"

Željko i Joško Kerum Feđa Klarić/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sin Željka Keruma, Joško Kerum, poznat i kao Joke, otkrio je da se zaručio.

Sin bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, 32-godišnji Joško Kerum, poznat i kao Joke, podijelio je sretne vijesti.

"Zaručio sam je, istina je", potvrdio je Joke za 24 sata, koji navodi i kako njegov otac nije znao za zaruke kad su ga nazvali u vezi s tim.

"Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno..." komentirao je iznenađeni Željko.

Joke je Željkov sin iz prvog braka i vlasnik trgovačkog centra Joker u Splitu, koji je nazvan po njemu. U rujnu 2020. godine postao je otac kćerkice koju je dobio s tadašnjoj djevojkom Majom, inače kćeri uglednog šibenskog odvjetnika.

Kerum s bivšom suprugom Ankicom ima i 33-godišnju kćer Nevu. Par se vjenčao 1989. godine, a Kerum je 2009. šokirao javnost kad je priznao da već nekoliko godina ima izvanbračnu aferu sa svojom sadašnjom suprugom Fani i da zajedno čekaju dijete. S Fani je dobio troje djece, sinove Zvonimira i Franu te kćer Eleonoru.

Povezana vijest Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

Povezana vijest Celebrity Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Goranu Ivaniševiću kći darovala stan u centru Zagreba? Navodno postoji i jedna caka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS