Obje su se dotjerale

Pogledajte kako izgleda mama naše lijepe plesačice, pridružila joj se u izlasku umjesto supruga glumca

Valentina Walme s mamom John Pavlish 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Valentina Walme došla je na modnu reviju eNVy rooma sa svojom mamom.

Plesačica Valentina Walme domaćoj je javnosti najpoznatija iz showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je 2022. godine pobijedila kao mentorica manekenu Pedru Soltzu.

Atraktivna Valentina plijeni poglede gdje god se pojavi, a obično joj društvo u izlascima pravi suprug i glumac Marko Petrić, no na reviju eNVy rooma u Zagrebu došla je sa svojom mamom.

Povezana vijest Zanimljivosti Svjetski poznati tiktoker zaustavio našu lijepu plesačicu na ulici, dobro se snašla s njim: "Hrvatska ima i prekrasne žene, čini se!"

Mama i kći po dolasku su pozirale okupljenim fotografima držeći se za ruke, a u našoj galeriji pogledajte kako su se dotjerale za tu prigodu.

Valentina je prije toga na Instagramu objavila fotografije s mamom povodom Majčina dana.

Valentina je ranije isticala kako joj je obitelj oduvijek bila velika podrška u ostvarivanju plesačke karijere.

"Plesala sam s bratom, mama mi je pomagala u izradi haljina, osmišljavanju kostima. Tata me vodio na turnire, što međunarodne, što domaće. To je stvarno bilo super", otkrila je jednom prilikom u IN magazinu.

Povezana vijest Celebrity Prvi ples jedne od naših najljepših plesačica i njenog oca sve je ostavio bez teksta, pogledajte emotivne prizore: ''Da se naježiš...''

I njezina brata Alana Walmea imali smo priliku gledati u "Plesu sa zvijezdama" kao mentora Domenici Žuveli.

Inače, Valentina je u rujnu prošle godine uplovila u bračnu luku s glumcem Markom Petrićem. Ceremoniju vjenčanja vodio je komičar Ivan Šarić, a među uzvanicima su bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz i mnogi drugi.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Sve oči u Cannesu bile su uprte u ovu ljepoticu, a kad vidite kakvu je haljinu nosila, bit će vam jasno i zašto!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS