"Bravo, tako se to radi"

Svjetski poznati tiktoker zaustavio našu lijepu plesačicu na ulici, dobro se snašla s njim: "Hrvatska ima i prekrasne žene, čini se!"

Valentina Walme i Sorgen - 1 Valentina Walme i Sorgen - 1 TikTok/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Sorgen - 4 Valentina Walme i Sorgen - 5 Valentina Walme i Sorgen - 3 Valentina Walme i Sorgen - 2 Marko Petrić i Valentina Walme Marko Petrić i Valentina Walme Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 7 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 +20 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Galerija

Poznati tiktoker Sorgen objavio je na svom profilu video s Valentinom Walme pa dobio niz pozitivnih reakcija.

Naša talentirana i lijepa plesačica Valentina Walme nedavno je sa svojim suprugom Markom Petrićem posjetila London, na čijim ju je ulicama zamijetio i svjetski poznati tiktoker Surgen pa odlučio porazgovarati s njom.

Sorgen je našu Tinu pitao što to njegovih 600 tisuća pratitelja ne bi moglo znati o Hrvatskoj.

"Hrvatska je zapravo najlijepša zemlja na svijetu. Imamo prekrasnu obalu na koju dolaze svi slavni Amerikanci. Beyonce je bila u Dubrovniku, a tamo je snimana i serija "Game of Thrones", odgovorila mu je spremno Valentina.

@surgentv Game of thrones #fyp #foryou #foryoupage #croatia #beyonce ♬ Peace Be Unto You (PBUY) - Asake

A da se svidjela njegovim pratiteljima svjedoče komentari, a neki su primijetili i njezin aktraktivni izgled.

"Hrvatska ima i prekrasne žene, čini se", "Ova cura je jedan od najboljih hrvatskih plesačica", "Dubrovnik je najljepše mjesto koje sam ikad vidio", "Imam prijatelje koji žive u Hrvatskoj i ne žele se odseliti od tamo", "Istina je sve", "Prekrasna Valentina", "Bravo curo", "Kakva predivna žena", "Sviđa mi se njezin naglasak", "Bravo, tako se to radi", samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Valentina i Marko vjenčali su se početkom rujna prošle godine.  Ceremoniju vjenčanja vodio je komičar Ivan Šarić, a među uzvanicima su bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz i mnogi drugi poznati Hrvati. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Karačić Marin Šipić Tin Lučin Filip Ivić +12 Mario Šoštarić Zanimljivosti Koji je naš rukometaš najzgodniji? Neke vidimo po prvi put, a neke ljepotane već jako dobro znamo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene