Zanosna Hrvatica

Naša plesna božica s koje je teško skinuti pogled otkrila nam je kakav je muškarac može osvojiti

Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: IN Magazin) Valentina Walme (Foto: IN Magazin) Valentina Walme (Foto: IN Magazin) Valentina Walme (Foto: IN Magazin) Tina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Danijel Galić) Davor Garić i Valentina Walme nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Mentorica ''Plesa sa zvijezdama'' Valentina Walme višestruka je državna prvakinja u standardnim i latinoameričkim plesovima, a njezina pojava mami uzdahe. Sve češće je ubrajaju i na listu najljepših Hrvatica. Nama je pak otkrila tajne svoje zanosne figure ali i kuca li njezino srce za nekog posebnog muškarca.

Show Nove TV "Ples sa zvijezdama" završio je prije nekoliko mjeseci, no Valentina Walme i dalje pleše,  i radi sto na sat.

Pogledaj i ovo Davor Garić i Valentina Walme nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ostaju bliski Davor i Valentina nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama: "Žao nam je što žiri nije primijetio stvari koje su nas činile posebnima"

"Dosta je nagužvano sve. Vratila sam se s godišnjeg točno prije tjedan dana i nisam stala", priznala nam je Valentina.

Nakon završetka snimanja showa njezin se život itekako promijenio i postao užurbaniji.

"Jako sam zahvalna na "Plesu sa zvijezdama". Puno toga se promijenilo, posao je buknuo, baš sam sretna što mogu raditi ono što volim, upravo zahvaljujući showu", otkrila nam je.

Valentina je profesionalna plesačica i iza sebe ima niz natjecanja na kojima je nastupila.

"Osim državnih prvenstava koje sam uglavnom osvajala s bratom Alanom, zapravo mi je najdraže što smo, jedni od rijetkih, prešli u A kategoriju koja je najjača kategorija u standardu i u latinu u istom danu. To znači da smo ih gurali jednako dobro. Dosta je tu odricanja, ali to je ono što sam oduvijek htjela. Od svoje šeste godine idem na treninge svaki dan. Tu nema dječjih rođendana, izlazaka. Možda bi neki rekli da sam zakinuta, ali ja to ne bih rekla. Sretna sam što mi je tako bilo jer me je ples naučio disciplini, omogućio upoznavanje novih ljudi, kultura, rasa, nacionalnosti", objasnila je Valentina.

U onome čime se bavi oduvijek je imala podršku obitelji, zapravo je cijela obitelj na neki način uključena u ples.

"Plesala sam s bratom, mama mi je pomogala u izradi haljina, osmišljavanju kostima. Tata me vodio na turnire, što međunarodne, što domaće. To je stvarno bilo super", priznala je. 

Valentina se može pohvaliti fantastičnom linijom za koju je zaslužan ples, ali i još nešto.

"Ples je sigurno zaslužan, ali i genetika", priznala nam je Valetina.

Obzirom na puno posla, zanimalo nas je kakva je situacija na ljubavnom planu i ima li vremena za ljubav i kakav bi je muškarac mogao osvojiti.

"Uvijek treba imati vremena za ljubav. Moja ljubav trenutno je ples i to što ja radim, tako da za to sad nalazim vremena, ali naravno ako se dogodi ljubav, nikad ne znaš. Ne znam kakav bi me frajer mogao osvojiti, neki poseban za mene", s osmijehom je zaključila Valentina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Gola razglednica: Najstarija sestra slavne obitelji pokazala zbog čega za nju kažu da je i najseksi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene