Vidi se čije gene nosi!

Prvi ples jedne od naših najljepših plesačica i njenog oca sve je ostavio bez teksta, pogledajte emotivne prizore: ''Da se naježiš...''

Valentina Walme - 5 Valentina Walme - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 4 Valentina Walme - 6 Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 7 Ivan Šarić, Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 +21 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Galerija

Valentina Walme svojim je videozapisom natjerala suze na oči pratiteljima, pogledajte kako je izgledao prvi ples nje i oca na njenom vjenčanju s glumcem Markom Petrićem, odmah je očito od koga je naslijedila talent za ples.

Naša plesačica Valentina Walme na Instagramu je objavila novi videozapis sa svog vjenčanja s glumcem Markom Petrićem.

Nakon prvog plesa s mladoženjom, Walme je otplesala i ples sa svojim ocem na pjesmu ''Stand by me'' koju je za njih pjevao Matija Cvek.

A njihov ples sve je ostavio bez teksta. Valentina i njen otac zagrljeni su plesali uz ovaj klasik, a tata nije skrivao ponos i sreću što udaje kćerku koja je njegove vješte plesne korake u stopu pratila.

Njezini pratitelji u komentarima su se raznježili, a svi su odmah primijetili i od koga je Valentina naslijedila talent za ples.

''Vidi se na koga ste. Tata i kćerka, predivno vas je gledati'', ''Najljepši mogući prizor, tata i kćer!'', ''Da se naježiš… Predivno'', ''Tata džentlmen'', pisali su.

A u komentarima joj se javio i njen bivši plesni partner Pedro Soltz s kojim je odnijela pobjedu u prošlogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama''.

''10 10 10 10'', napisao je Pedro aludirajući na ocjene žirija u showu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Podsjetimo, Valentina se početkom rujna udala za Marka Petrića, a na Instagramu otad neprestano dijeli kako je njihova romantična svadba izgledala i kako su tekle pripreme za vjenčanje.

Mladence je pred gostima vjenčao komičar Ivan Šarić, a među uzvanicima su bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz te mnogi drugi.

Valentina i Marko svoju su vezu potvrdili na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Zaručili su se u rujnu prošle godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +26 Severina Celebrity Severina podijelila trenutak pun nježnosti, pogledajte u čijem zagrljaju ovako blista od sreće!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek, Željko Bebek, Borna Čop Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek +20 Zvonimir Bebek Celebrity Nasljednik naše glazbene legende izgleda kao prava rock zvijezda, a djevojke ga s razlogom obožavaju i obasipaju ljubavnim porukama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene