Sve se poklopilo

Domenica i Alan napustli su ''Ples sa zvijezdama'', ali su puno toga dobili: ''Da sam sam birao, ne bi tako dobro izabrao!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Alan - 4 Domenica i Alan - 3 Domenica i Alan - 2 Domenica i Alan - 1 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 5 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 4 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 2 Alan, Domenica, Vilibald i Maja Šuput Alan, Domenica i Vilibald Domenica i Alan +21 Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Galerija

Domenica Žuvela i Alan Walme ispali su iz showa "Ples sa zvijezdama". Ovaj par jedan je od onih čije se koreografije pamte. Od pljuski do trenutaka kada Alan nije primijetio da mu Domenica želi "dati pet" i još štošta. U posljednjoj emisiji Domenica je održala i obećanje te otkrila svoj ljubavni status. U prilogu In magazina doznajte još neke detalje!

Polufinale im je izmaklo. Domenica i Alan napustili su Ples sa zvijezdama.

Pogledaj i ovo Domenica Zanimljivo! Domenicin prvi ples nije prošao bez spominjanja Petra Graše i Hane Huljić, sve će vam biti jasno kad čujete pjesmu na koju je plesala!

''Ovo mi je najljepši životni period, ovo je show u kojem sam upoznala toliko prekrasnih ljudi'', rekla je Domenica. 

''I ja sam dobio nešto puno više, a to je prijateljica za cijeli život'', kaže Alan. 

''Kad sam čula njega da mu drhti glas, skoro sam sasuzila, skoro'', priznala je Domenica. 

No na suze su natjerali sve. Čini se da se ni dan kasnije emocije još nisu potpuno slegnule:

''Sve se poklopilo, puno emocija, svega, pa je samo izašlo, ne znam što bi drugo rekao. Fakat su me spojili najbolje moguće, ja da sam birao neku drugu zvijezdu ne bi izabrao ovakvu osobu kao Domenica'', kaže Alan. 

Njih dvoje dokaz su da, uz mentorski odnos, iskreno prijateljstvo donosi najljepši dio plesa. Otplesali su gotovo sve stilove, osim sambe:

Ono što će svima nedostajati su i Alanove koreografije koje su, osim plesnog, nosile i zabavni dio - pozadinsku priču njihova odnosa. Pa je tu bilo smiješnih trenutaka, poput ''davanja petice'' i pljuski:

''Ta petica o kojoj su svi pričali, mislim jadan čovjek mi je zapravo dao pet ali kad je kamera prošla. Onda smo imali tako momente da je u prvoj, kad si me slučajno uhvatio za guzicu, ono to nije bilo planirano'', priča Domenica. 

''Bilo je puno toga i čak sam za finale spremao koreografiju gdje bi objasnio cijelu našu priču kroz ples'', otkrio je Alan. 

I možda neće biti više ni već dobro poznatog Domenikinog ''kolinarenja'': ITT iz emisije o kolinarenjuali sve što je obećano je i ispunjeno. Domenica je otkrila i da je u sretnoj vezi.

Tako su, uz to što su postali prijatelji, dobili svaki po još jednog. Domenica se sada vraća novim singlovima i koncertima, a Alan ostaje u plesu, gdje, osim mentorstva, često i sudi na natjecanjima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez i Peter Brant Kendall Jenner Emma Thompson +6 Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene