"jednostavno je bila takva"

Donna iz Beverly Hillsa slomila se pod pritiskom zbog Brendine smrti, iskreno je progovorila i o njihovu prekinutom prijateljstvu!

Tori Spelling i Shannen Doherty Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tori Spelling oprostila se od Shannen Doherty emotivnom i vrlo iskrenom objavom na društvenim mrežama.

Još jedna zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" oprostila se od glumice Shannen Doherty, koja je u 54. godini izgubila bitku s karcinomom.

Tori Spelling, koja je u kultnoj seriji glumila Donnu Martin, posvetila dirljivu i vrlo iskreno objavu kolegici koja je utjelovila Brendu Walsh.

"Tko ih je*e... komentirala bi Shannen kada bih joj rekla koliki sam pritisak osjetila kako bih na društvenim mrežama sažela 36 godina poznanstva i tugu koju osjećam zbog plamena koji je prerano ugasnuo", započela je Tori pa se osvrnula i na njihovo poljuljano prijateljstvo.

"Imala sam 15 godina kada sam upoznala Shan. Bila sam šefova kći bez vlastitog glasa, a ona je bila zvijezda jakog glasa. Uzela me pod svoje. Podarila mi je vjeru da i ja imam glas i da vrijedim. Postale smo najbolje prijateljice. Bile smo prave uzdanice jedna drugoj, međusobna podrška u lošim vezama, cimerice i, ponekad, suputnice, ali i puno više od toga. Uvijek se zauzimala za mene. Uvijek mi je čuvala leđa. Uvijek je vjerovala u mene, čak i kad ja nisam vjerovala u sebe. Bile smo mlade. Dopustile smo vanjskim i unutarnjim utjecajima da naruše naše prijateljstvo. A u svijetu gdje često nemamo priliku pomiriti se s prijateljima iz djetinjstva, koji su nas formirali u osobe u koje smo izrasli, mi smo tu priliku dobile. Tako sam zahvalna što smo se Shannen i ja uspjele vratiti kroz vrijeme kao odrasle prijateljice i sjetiti se zašto smo zapravo voljele jedna drugu. I što smo se ponovno mogle smijati kao prije. Nitko me nije znao tako nasmijati", napisala je Tori na Instagramu uz zajedničke fotografije sa Shannen.

"Bila je buntovnica u vremenu kada većini žena nije bilo ugodno osjećati se snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je utjelovljenje seksepila, snage, empatije, a sve to s dozom otkačenog humora. Shan, nastavit ću nositi tvoju baklju i ostat ću buntovna zbog tebe. Volim te cijelim svojim srcem i zauvijek", zaključila je Tori.

Tori i Shannen ujedinile su se u travnju ove godine u podcastu pokojne glumice "Let's Be Clear". Tom je prilikom Shannen izjavila da joj je teško prisjetiti se ključnog trenutka koji je prekinuo njihovo prijateljstvo, dok je 50-godišnja Tori priznala da je njezina pasivna osobnost možda doprinijela propasti njihova prijateljstva.

"Uvijek te je bilo lako prevariti. I to je bilo jako frustrirajuće za mene jer sam ti uvijek znala reći: 'Daj, Tor, imaj svoje mišljenje.' Kao, ti si pametna, ti si zabavna, ti si talentirana. Voljela sam te i poštovala sam te i htjela sam da vjeruješ u sebe onoliko koliko sam ja vjerovala u tebe", ispričala je tada Shannen.

Dodala je i kako vjeruje da je jedan od Torinih bivših partnera, koji je ostao neimenovan, također zabio klin između njih, a Tori je tog dečka opisala kao nasilnika i ovisnika.

"Posebno se sjećam da sam te pogledala i rekla: 'Moraš završiti s njim ili ću ga stvarno ubiti.' Kao, ne mogu stajati sa strane i gledati ovo", prisjetila se Shannen.

Nakon zajedničkog putovanja u Meksiko na kojem su bile sa svojim tadašnjim dečkima prijateljice su počele udaljavati jer Tori nije prekinula svoju problematičnu vezu.

"Ostala si i mučila si se", rekla joj je Shannen.

Naposljetku, prisjetila se i da je Tori počela gravitirati prema drugima u njihovoj glumačkoj postavi, koja je uključivala pokojnog Lukea Perryja, Jennie Garth, Jasona Priestleyja, Briana Austina Greena i Iana Zieringa. Tako je do napetih trenutaka između nje i ostalih došlo kada je Tori 1992. godine bila odabrana da pozira za naslovnicu Rolling Stonea s Perryjem i Priestleyjem i kako su svi mislili da to nije pošteno prema svima.

"Žao mi je. Nisam mogla progovoriti i još uvijek ponekad ne mogu govoriti za sebe - u svojim pedesetima. Mislim da se nisam mogla zauzeti za sebe", priznala je Tori i ispričala se Shannen.

Povezana vijest Celebrity Brendona je šokirala smrt njegove Brende, evo kojim se riječima oprostio od nje

Povezana vijest Celebrity Suze teku same od sebe na Davidovu oproštajnu poruku omiljenoj Brendi iz Beverly Hillsa: ''Sestro moja...''

Povezana vijest Celebrity Kelly iz Beverly Hillsa dirljivim oproštajem od Brende sve je rasplakala: ''Bila je najjača osoba koju sam ikad upoznala...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova ljubi našeg zgodnog rukometaša, potvrdili su vezu romantičnim fotografijama s odmora!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Legendarni Mišo Kovač slavi rođendan: Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga prepoznati bez zaštitnog znaka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS