Bili su zajedno 10 godina

Tko je bio prvi suprug Indire Levak? Nakon razvoda se odselio u Ameriku s bivšom plesačicom Colonije

Indira Levak i Narcis Mujkić - 3 Biljana Gaurina / CROPIX 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Indira Levak objavila je kako se rastaje od svog supruga Miroslava Levaka, ali on nije njezin prvi muž.

Početak ovog tjedna obilježila je šokantna vijest kako se raspada na prvu idiličan brak Indire Levak i Miroslava Levaka.

Pjevačica je vijest sama obznanila pratiteljima, a zajedno su proveli 11 godina.

No malo tko se sjeća da on nije njezin prvi suprug. 

Naime, Indira je prije Miroslava bila u braku s Narcisom Mujkićem. Upoznali su se 2000. u Makarskoj i nakon godinu dana stali su pred oltar.

Razveli su se 2010. godine, a on se nakon raskida odselio u SAD, točnije u Chicago, i to s bivšom plesačicom grupe Colonia Sarom Dobranić, s kojom je dobio i kćer Reu Željku.

Kada su se razveli, Narcis je rekao kako je on kriv za sve jer nikada nije bio uz Indiru kada ga je trebala.

''Indira nije ništa kriva. Uvijek sam trčao za poslom i novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam'', ispričao je 2010. za Extru.

Indira je nakon razvoda od Narcisa rekla kako o njemu ne može reći niti jednu ružnu riječ jer bi to značilo da je rekla ružno o sebi.

''Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju'', istaknula je tri godine nakon razvoda za Studio.

Pjevačica je prilikom razvoda od Narcisa poslala priopćenje za javnost u kojem je navela kako više neće komentirati taj aspekt života, baš kao što je to učinila i sada, a kako je tada rekla, ostali su u prijateljskim odnosima.

Nakon Narcisa udala se za Miroslava, no čini se da pjevačica ni drugi put nije imala sreće u ljubavi.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nestao je s naše scene pa se pojavio na vjenčanju Matije Cveka: "Napravio je ludu stvar..."

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Ova srpska zvijezda jedna je od omiljenih među mladim Hrvatima, a sada je istaknula sve atribute na našoj obali!

Povezana vijest inMagazin Indira Levak priznala s kojim se porokom ne može izboriti: ''U posljednje vrijeme to mi tako smeta...''

Povezana vijest Celebrity Indira otkrila da je ona napravila prvi korak sa sadašnjim suprugom: ''Dogovorili smo se u 12, a on je stigao u 19 sati...''

Povezana vijest inMagazin Indira Levak otkrila kako se snašla u ulozi bake, ali i što se krije iza deset godina njenog sretnog braka: "To je moj recept za uspjeh!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS