ne nalikuje na sebe!

Znate li tko je na fotki? Svoj prepoznatljivi znak je skrio, a ljubi jednu od najpopularnijih reality-zvijezda!

Timothee Chalamet Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Timothee Chalamet za potrebe filma zalizao je svoje prepoznatljive lokne i pustio brkove.

Glumac Timothee Chalamet radi punom parom, a fotografi su ga uhvatili na setu za novi film A24. Jedan od trenutačno najzgodnijih glumaca, kako su ga brojni obožavatelji prozvali, nije niti malo nalikovao na sebe.

Prepoznatljive je lokne za potrebe filma zalizao, a bio je odjeven u odjeću u stilu 70-ih. Glumac koji ima 28 godina bio je vidno raspoložen na fotografijama.

U filmu glumi i legendarna Gwyneth Paltrow, a podaci o filmu su još uvijek tajni.

Inače, Timothee je u vezi s Kylie Jenner, a obožavatelji su nedavno počeli šuškati o njihovu prekidu. Više o tome pročitajte OVDJE.

O njihovoj romansi počelo se pričati u travnju 2023. godine, a oni su te glasine potvrdili tek na koncertu Beyonce u Los Angelesu, gdje su snimljeni kako se ljube. Potom su zajedno gledali meč Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva u finalu US Opena, a fotografi su ih ulovili dok su zagrljeni izmjenjivali poljupce i zaljubljene poglede.

Timothee je u prošlosti ljubio Lily-Rose Depp i Eizu Gonzalez, a neko ga se vrijeme povezivalo i sa Zendayom, s kojom je glumio u filmu Dina.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seks-bomba 90-ih ne odustaje od odluke da ne nosi šminku, no ovaj put nečemu nije odoljela

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glumica i njezina novopečena supruga poslije vjenčanja uživaju na romantičnom putovanju

Matija Cvek novu je pjesmu posvetio svojoj obitelji: ''Proživljavam najljepše dane svog života!''

Evo koje ljepotice ljube nogometaši Dinama, jedan je već dugo u vezi s kćeri bivšeg hrvatskog reprezentativca

Slavonac iz Supertalenta zasjeo je na prvo mjesto na YouTube trendingu: ''Stvorio je pjevačicu koje nema!''

Povezana vijest Celebrity Knoll uskoro putuje u Ameriku, a evo bez koje naše hrane ne može izdržati u Miamiju: ''Nema šanse...''

Povezana vijest Celebrity Ovako je zanosna kći Zdravka Čolića proslavila poseban dan: Pohvalila se domaćim specijalitetima i pogledom od milijun dolara!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS