Stigla prinova!

Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Stjepan Vukadin i njegova supruga Katarina dobili su drugo dijete, kćer čije ima zasad nisu otkrili, ali sretnu su vijest potvrdili na društvenim mrežama.

Naš kulinarski chef i član žirija showa MasterChef Stjepan Vukadin pohvalio se sretnom viješću da su on i supruga Katarina dobili drugo dijete, malenu djevojčicu.

Stjepan je u priči na profilu na Instagramu objavio fotografiju tek rođene reći te tako potvrdio dolazak prinove u obitelj, no njezino ime zasad nisu otkrili.

"Hvala ti dragi Bože. 8.4.2024. 16.55h", napisao je uz fotografiju.

Povezana vijest Celebrity Chef Vukadin uređuje svoj novi dom u koji će useliti nakon dolaska prinove, prve prizore već je pokazao pratiteljima!

Inače, Stjepan i njegova supruga vijesti da im stiže druga beba podijelili su na sam Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu.

Stjepan rijetko pokazuje suprugu na društvenim mrežama, ali zato često objavljuje fotografije sinčića Gabriela, kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Povezana vijest Celebrity Stjepan iz MasterChefa otkrio spol drugog djeteta koje čeka sa suprugom: "Jedva čekam, osjećaj je prekrasan!"

Gabriel i neodoljivo nalikuje tati, a osim izgleda, od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

"Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kamo će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već jest", ispričao nam je Stjepan.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS