"Volimo te, tata!"

Pogledajte kakvu je čestitku princ Willam dobio od svoje djece, ovo je i prvi put da su se mali prinčevi i princeza javno oglasili!

Princ William s djecom Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Princeza Charlotte i prčevi George i Luis čestitali su princu Williamu Dan očeva uz fotografiju koju je snimila Kate Middleton.

Djeca princa Williama i Kate Middleton uputili su predivnu čestitku svojem ocu, povodom Dana očeva.

"Volimo te, tata. Sretan Dan očeva, G, C & L", piše u opisu fotografije na kojoj William pozira zagrljen s prinčevima Georgom (10) i Luoisom (6) te princezom Charlotte (9), a poseban trenutak zabilježila je princeza Kate.

Ovo je prvi put da je na društveni mrežama kraljevkog para objavljena poruka njihove djece.

Ni princ William nije zaboravio čestitati Dan očeva svojem ocu kralju Charlesu, a tim je povodom objavio fotografiju iz svog djetinjstva.

Kraljevska obitelj ovaj se vikend okupila na ceremoniji Trooping the Colour, tradicionalnoj godišnjoj vojnoj paradi koja se održava u središtu Londona povodom službenog rođendana monarha.

Kate Middleton ovim se povodom pojavila u javnost prvi put nakon šest mjeseci i vijesti da boluje od raka.

U osobnoj poruci dan prije parade rekla je da njezino liječenje još uvijek traje i da će se nastaviti još nekoliko mjeseci, kao i da je "oduševljena tisućama ljubaznih poruka iz cijelog svijeta", koje su učinile svijet drugačijim za nju i njezinog supruga, prijestolonasljednika princa Williama.

Njezin ured, Kensington Palace, odbio je dati bilo kakve detalje o vrsti raka ili o njezinom liječenju, osim što je rekao da je preventivnu kemoterapiju počela u veljači.

Njezina se bolest poklopila s onom kralja Charlesa (75), koji je također bio podvrgnut liječenju od raka. Vratio se javnim dužnostima u travnju, ali uz ograničenje dnevnih obveza kako bi se smanjili rizici za njegov oporavak.

Povezana vijest Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Povezana vijest Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate i Williama, njihovi izrazi lica pokazuju da nisu ni slutili što ih skoro čeka

Povezana vijest Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS