Baš su se zabavljali

Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

Princ Harry i Meghan Markle - 10 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle viđeni su u javnosti prvi put otkako su preuredili svoju internetsku stranicu i još jednim postupkom naljutili kraljevsku obitelj, bili su nasmijani od uha do uha.

Princ Harry i Meghan Markle viđeni su zajedno u javnosti prvi put otkako se Harry vratio iz Velike Britanije i otkako su najnovijim postupcima razljutili javnost, ali vjerojatno i kraljevsku obitelj.

Odbjegli kraljevski par prisustvovao je eventu povodom Invictus igara u Kanadi čiji je Harry osnivač i to na samo Valentinovo.

Vrlo dobro raspoloženi i nasmijani od uha do uha, Harry i Meghan razgovarali su s okupljenima, a Harry se čak i okušao u skijanju sjedeći, tzv. sit-ski, što je Meghan itekako nasmijalo te ga je snimala mobitelom.

Cijelo vrijeme pratile su ih kamere, a dok je Meghan bila obučena u nešto udobniju odjeću i zimske čizme, Harry je na sebi imao traperice i kratku jaknu.

Bračnom paru ovo je bio prvi izlazak samo nekoliko sati nakon što su svoju službenu internetsku stranicu rebrandirali te iskoristili svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa. To je potaknulo nagađanja da pokušavaju oživjeti svoje medijske karijere, a na njoj se mogu pročitati Harryjeva i Meghanina biografija kao i najnovije vijesti o njima. Harry je opisan kao humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i borac za zaštitu okoliša, dok je Meghan nahvaljena kao feministica i pobornica ljudskih prava i ravnopravnosti spolova. Web-stranicom upravlja Ured vojvode i vojvotkinje od Sussexa i na njoj se mogu pronaći sve potrebni podaci o njihovim aktivnostima.

Nakon toga, svjetskim medijima odjeknula je vijest kako su promijenili prezime svoje djece, a time prekršili obećanje koje su dali kraljici Elizabeti.

Povezana vijest Celebrity Kralj Charles snimljen je na putu do londonske bolnice gdje se liječi, tamo ga svaki put dočeka ista scena!

Sve to Harry i Meghan čine tijekom najtežih dana kraljevske obitelji. Princeza Kate Middleton oporavlja se od operacije abdomena, a kralj Charles redovito odlazi na liječenje nakon iznenadne dijagnoze karcinoma koju je dobio uslijed liječenja prostate.

Ipak, Harry je prema ocu pokazao suosjećanje te ga posjetio na samo 45 minuta, a nakon jedne noći koju je proveo u hotelu, vratio se u Ameriku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Aleksandra Prijović i treću večer zaredom napravila spektakl u Osijeku, na bini joj se pridružila dobro poznata kolegica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS