UVIJEK TU JEDNO ZA DRUGO!

Petar Grašo zabavljao publiku brojnim hitovima, a trudna supruga Hana podržala ga iz publike!

Petar Grašo, Domenica Žuvela - 16 Ivana Ivanovic/PIXSELL 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Petar Grašo brojne je zabavljao svojim hitovima, a u publici se našla i njegova trudna supruga, Hana Huljić.

Petar Grašo u petak je nastupio na Zadvarskoj noći na Oboru, a među publikom se našla i njegova supruga, Hana Huljić Grašo.

Za ovaj nastup Petar je izabrao sivo odijelo, a Hanu su fotoreporteri snimili u publici, u društvu prijateljice. Ona se odlučila za haljinu.

Osim Graše, na Zadvarskoj noći pjevala je i Domenica Žuvela. 

Podsjetimo, Grašo je u travnju za In Magazin otkrio da on i Hana čekaju drugo dijete. Više o tome pročitajte OVDJE.

Kasnije je otkrio i da čekaju dječaka, a pričao nam je i kako se Hana nosi s trudnoćom.

''Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok!'', rekao je za In Magazin.

Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a Albu su dobili u srpnju iste godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput ispunila je Bloomu veliku želju, ali i zapaprila sama sebi: ''Do jučer je htio psa, sad smo u većem problemu...''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Zvijezda filma ''Batman zauvijek'' boravi u Šibeniku, poseban je razlog zbog kojeg je stigla!

Povezana vijest Celebrity Svjetska senzacija danas nastupa u Zagrebu! Zbog glazbe se ispisao iz škole, bio je beskućnik, a bolest supruge mu je promijenila život!

Povezana vijest inMagazin Rozga o Oliveru: ''Na bini je imao najbolji glas na svijetu, a kad bi sišao s bine, bio je čovjek iz naroda''

Povezana vijest inMagazin Grašo otkrio detalje obiteljskog slavlja, pa se našalio na račun punca Huljića: ''Alba sluša dobre vokale, djeda je zaobišla''

Povezana vijest inMagazin Tko je kome kum, a tko najbolji prijatelj na našoj estradi: "Najsmješniji je bio taj jedan trač da smo on i ja u nekoj vezi"

Povezana vijest Celebrity Seve se zabavljala u društvu Hane i Graše pa objavila njihove zajedničke fotografije, zapjevali su veliki hit!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS