Na jahti s prijateljima

P. Diddy prije dvije godine bio je i u Hrvatskoj: Seve je tad objavila da ju je odmjerio, a družio se i s našom uspješnom glumicom

P. Diddy u Hrvatskoj 2022. - 5 Matija Habljak/Pixsell 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Reper o kojem trenutno priča cijeli svijet, P. Diddy, prije dvije godine posjetio je Hrvatsku, evo s kim su ga tada uhvatili.

Svijet glazbene industrije i glamura ovih dana malo se zamračio nakon uhićenja sada već palog repera Seana P. Diddyja Combsa.

Nakon više desetljeća na naplatu su stigle zabave, poznate kao "freak offs", u kojima pozvanici dolaze odjeveni u bijelo i zabavljaju se ponekad i danima. Međutim, iza scene zabave događale su se strašne stvari poput drogiranja, silovanja i zlostavljanja.

2022. godine Diddy je posjetio Hrvatsku, a pridružio se tada na jahtu na kojoj su odsjedali Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Sasha Baron Cohen i Chris Rock.

Diddy je viđen dok se ukrcavao na jahtu u društvu nepoznate crnke, a potom i kako s njima uživa na terasi u ranojutarnjoj kavi. 

Osim na jahti, Diddy se sa slavnim glumcima družio i na večeri u restoranu na otoku Vrniku nedaleko od Korčule. Za susjednim stolom tad je sjedila Severina sa svojim društvom, a ona je kasnije podijelila video na kojem se vidi kako ju reper odmjerava dok je hodala. 

A na jahti Serenity nekoliko dana kasnije pridružila se i hrvatska glumica Zrinka Cvitešić. S Harrelsonom i McCounagheyjem hrvatska glumica družila se 2017. na snimanju Woodyjeve crne komedije ''Lost in London''.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Combs, koji je na glazbenoj sceni više od tri desetljeća, optužen je za trgovinu ljudi, kamatarenje, organiziranje prostitucije i stvaranje zločinačkog pothvata u kojem je zlostavljao, prijetio i prisiljavao žene i druge oko sebe da ispunjavaju njegove seksualne želje, štite njegov ugled i prikrivaju njegovo ponašanje. Razvratne zabave često bi snimao te time ucjenjivao ostale sudionike.

Među osobama koje su dolazile na Diddyjeve zabave bili su Beyonce i njezin suprug Jay-Z, Jennifer Lopez, članice obitelji Kardashian, Justin Bieber, Leonardo diCaprio, Kanye West, Naomi Campbell, Ashton Kutcher, Mariah Carey i Russell Brand. Pozdrave je slao i bivši američki predsjednik i republikanski kandidat na nadolazećim izborima Donald Trump, često ga proglašavajući bliskim prijateljem.

Više o cijelom slučaju pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Doris Pinčić raznježila je obožavatelje rijetkom fotografijom drugog supruga i kćerkice, otkrila je i gdje su bili!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljeni domaći voditelj i samozatajna supruga plijenili su poglede na promociji filma, pažnju svih privukao je još jedan detalj!

Odličan scenarij, priča i fantastičan glavni lik koji vas očarava svakom novom scenom!

Mia Dimšić priznala koji je najsmješniji trač koji je čula o sebi, ali i koji je najgori ulet koji je doživjela!

Povezana vijest Celebrity Svi su htjeli imati njegovu karijeru i novac, a onda su na površinu isplivale sve grozote: "Zlostavljao je žene 30 godina..."

Povezana vijest Celebrity Bio je velika zvijezda, a sad na vidjelo izlaze sve grozote koje je radio: Javila se njegova nova žrtva i ispričala na što ju je tjerao!

Lijepa političarka i naš glazbenik u sretnom su braku već 17 godina, a sada su uhvaćeni u rijetkom izlasku, evo koji je bio povod!

Kate Middleton radi na velikom događaju za Božić, pridružit će joj se i cijela obitelj

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS