strašne priče

Svi su htjeli imati njegovu karijeru i novac, a onda su na površinu isplivale sve grozote: "Zlostavljao je žene 30 godina..."

Sean Diddy Combs Sean Diddy Combs Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Diddy Combs Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 8 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 7 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 6 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 5 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 4 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 3 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 2 Cassie Ventura i Sean Diddy Combs - 1 Diddy +20 Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 7 Galerija

Svi detalji seksualnog zlostavljanja Diddyja Combsa nad ženama isplivali su u javnost, a ovoga puta javili su se i bivši prijatelji te poznanici koji su progovorili o njegovim djelima.

Sean Diddy Combs je desetljećima bio nasilan prema ženama i koristio je svoju moć u industriji zabave kako bi ušutkao svoje žrtve, navodi se u novom izvješću.

Bivši prijatelji, poznanici te zaposlenici iz industrije rekli su za Rolling Stone da je Diddy prijeteća figura koja koristi svoju moć kako bi sakrila svoje pravo lice. 

Prema izvješću, Diddyjeva povijest seksualnog zlostavljanja seže još prije početka njegove glazbene karijere, a žene koje su ga poznavale sa Sveučilišta Howard rekle su da je već tada pokazivao znakove nasilne osobnosti.

Prije nego što je napustio fakultet, Diddy je već tada izgradio reputaciju mladića koji priređuje legendarne ambiciozne zabave, no nekoliko bivših studenata govorilo je o njegovoj mračnijoj strani.

Nekoliko svjedoka prisjetilo se navodnog žestokog napada na mladu ženu, koju je reper pretukao remenom. 

Diddy se navodno pojavio ispred sobe spomenute žene te je počeo vrištati da izađe van. Ubrzo su drugi studenti počeli trčati hodnicima govoreći da Diddy tuče djevojku.

Podsjetimo, među mnogim žrtvama javila se i bivša manekenka Crystal McKinney koja tvrdi da ju je kontroverzni reper jednom prisilio na oralni seks tijekom "Men’s Fashion Weeka" 2003. godine.

Kao što je i od ranije već poznato, bivša manekenka samo je jedna od nekolicine osoba koje su optužile repera za napastovanje otkako je reperova bivša djevojka Cassie Ventura podnijela ogromnu tužbu protiv njega u studenom 2023. godine. Cassie, čije je službeno ime Casandra Ventura, hodala je s Combsom duže od deset godina, a istaknula je da ju je tijekom njihove veze Combs više puta napao, okrutno je tukao i silovao te kontrolirao svaki aspekt njezina života.

Pogledaji ovo Crystal McKinney Celebrity Bio je velika zvijezda, a sad na vidjelo izlaze sve grozote koje je radio: Javila se njegova nova žrtva i ispričala na što ju je tjerao!

Pogledaji ovo Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 6 Celebrity Princ Harry u novim problemima? Njegovo ime spominje se u šokantnoj tužbi protiv svjetski slavnog repera, tu su i fotografije kao dokaz

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Provalio u Diddyjevu kuću, pojeo mu hranu i nosio njegovu odjeću!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju UNICEF - 1 UNICEF - 2 UNICEF - 3 UNICEF - 4 +30 Marija Miholjek - 3 inMagazin Nepoznata strana naše omiljene voditeljice Marije Miholjek: ''Vjerujem da je ovo jedan mali korak na putu k sreći!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić In Magazin: Dalibor Matanić - 8 Dalibor Matanić In Magazin: Dalibor Matanić - 7 +25 In Magazin: Dalibor Matanić - 6 Celebrity Na profilu Matanićeve tvrtke osvanuo niz objava s poznatim licima, zadnji postovi prije toga su iz 2017. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene