WOW, OVO JE PREDIVNO!

Svjetski poznata glazbenica u kreaciji našeg dizajnera, veliki je to uspjeh: ''Svaka čast!''

Juraj Zigman In Magazin 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Nicki Minaj pohvalila se ružičastom kreacijom, a odmah se javio i Juraj Zigman koji je otkrio da ju je upravo on osmislio.

Reperica Nicki Minaj na društvenim mrežama objavila je fotografiju u kreaciji koja oduzima dah, a kreaciju je, ni manje ni više, osmislio riječki dizajner Juraj Zigman.

Slavna reperica pozirala je pred ogledalom u ružičastoj kreaciji.

"Osjećam se kao da sam se vratila u prošlost na ovoj fotografiji. Kasnonoćni glamur", napisala je uz fotku na kojoj pozira bez šminke.

U komentaru ispod objave odmah joj se javio naš dizajner.

''OMG, moja ruža'', napisao je kratko.

Kasnije je istu fotografiju podijelio na svom Instagramu te otkrio da je riječ o kreaciji s predstavljanja njegove nove kolekcije za jesen/zimu 2024., koja je održana u srpnju u Rijeci.

Oduševljenu brojnih obožavatelja nije bilo kraja.

''Izgledaš kao Barbie'', ''Ma ti si naša vila'', ''Ovo je prekrasno'', ''Predobro, izgledaš prekrasno u ovoj kreaciji'', ''Svaka čast dizajneru'', samo su neki od komentara.

Inače, njihova suradnja traje godinama, a Nicki je osvanula u njegovim kreacijama u više navrata. Zigmanove teatralne kostime već su nosile Nelly Furtado, Christina Aguilera, Mary J. Blige, ali i jedna od najvećih zvijezda današnjice - Beyonce.

''To ti traje mjesecima i onda kad završi, kad naruči, kad dobije, kad isproba i kad je oduševljena, ne znaš nikad kad će ona to odjenut. To je zapravo ljepota tog posla. Cijelu turneju smo gledali, svaki put dok nije ona to obukla jer to se ne smije znat. Tako da je adrenalin neki. Mislim, moj život, pogotovo kreativni, mora biti ispunjen nekim adrenalnom.'', rekao je ranije za In Magazin.

Inače, hrvatski dizajner nedavno je za naš In Magazin otkrio kako izgleda njegova suradnja s planetarno slavnim pjevačicama. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Huljić u elegantnom izdanju istaknula poveći trudnički trbuh, društvo joj je pravila i šogorica koju nemamo priliku često vidjeti!

Povezana vijest inMagazin Hrvatski dizajner još je jednom dokazao zašto ga voli čak i Beyonce: ''Uvijek je adrenalin, nitko ne zna kad će baš moj kostim odjenuti...''

Povezana vijest Celebrity Evo tko se od naših zvijezda pojavio na Zigmanovoj modnoj reviji, brojna poznata lica uživala su gledajući impresivne kreacije!

Povezana vijest Zanimljivosti Hrvatski dizajner svoje je kostime izradio za brojne svjetske zvijezde, a sad je red došao i na ovu: ''Iznimno sam ponosan''

Povezana vijest Zanimljivosti Hrvatski dizajner pohvalio se velikim uspjehom, njegov kostim nosila je slavna Beyonce: ''Nikad nisam mislio da ću ovo pisati...''

Povezana vijest Celebrity Dizajner Juraj Zigman u rijetkom izlasku sa suprugom, ne zna se ni kad su stali pred oltar, a uspješno skrivaju i sina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS