''MILE, LEGENDO!''

Evo što je rekao Mile Kekin o supruginoj borbi za Pantovčak, sve je oduševio jednim potezom: ''Ne, nisam vidovit, ali...''

Mile i Ivana Kekin Slaven Branislav Babic/PIXSELL 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Mile i Ivana Kekin privatni život drže podalje od očiju javnosti, ali njezina kandidatura za predsjednicu bila je idealna prilika da naš glazbenik pokaže koliko je ponosan na svoju suprugu.

Ivana Kekin bit će kandidatkinja stranke Možemo! na predsjedničkim izborima koji će se održati krajem ove godine. Njezin suprug, glazbenik Mile Kekin podržao ju je na društvenim mrežama.

Naime, naš 53-godišnji glazbenik u podužoj objavi na Instagramu otkrio je koliko je ponosan na 40-godišnju suprugu.

"Politika me u životu uvijek pratila u stopu, napisao sam to davne 1998. Kad smo se upoznali, bila je tek studentica medicine, a sada se kandidirala za predsjednicu Republike. Ne, nije me iznenadila. Znam ju predobro. Rijetko navečer gledamo televiziju. Njoj se od toga spava, pa radije polemiziramo o svemu i svačemu. Ne, nisam vidoviti, ali sam Milan, i to trenutno jedan jako ponosni", napisao je Kekin.

Brojni obožavatelji bili su oduševljeni njegovim potezom.

''Sročeno u stilu velikog Balaševića kada bi pričao o Oliveri, eto, toliko si velik. Mile, legendo!'', ''Predobra objava. Podržavam ženu, ali što ćeš ti kad se ona useli na Pantovčak??? Samo pitam'', ''Oboje ste pametni i osobiti ljudi! Ivana ima moj glas!'', samo su neki komentari ispod objave.

Mile i Ivana u braku su već 17 godina, a roditelji su sina Vita i kćeri Miše. Par svoj privatan život drže podalje od očiju javnosti te ih rijetko imamo priliku vidjeti zajedno.

Ipak, ponekad se predomisle, a u travnju smo ih imali priliku vidjeti na jednom događanju. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći pokojnog nogometaša Siniše Mihajlovića pohvalila se prekrasnim vijestima, počast je odala i svom ocu, evo kako!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

Povezana vijest inMagazin Domaće zvijezde prisjetile su se urnebesnih situacije koje su doživjeli tijekom karijere: ''Bio je u cugi, dignuo me i pao skupa sa mnom!''

Povezana vijest Celebrity Naš pjevač izgubio ravnotežu, pa pao s pozornice, a njegov komentar poslije nezgode sve je nasmijao!

Povezana vijest Celebrity Ivana i Mile Kekin pojavili se u rijetkom zajedničkom izlasku, ona je od njega mlađa devet godina, ali njihovoj ljubavi to nije zasmetalo

Povezana vijest Celebrity Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

Povezana vijest inMagazin Mile Kekin ima svoju dostojnu glazbenu nasljednicu: Njegova kći Miša pokazala je svoj talent u pjesmi ''Zubić vila''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS