Dobro raspoloženi

Ivana i Mile Kekin pojavili se u rijetkom zajedničkom izlasku, ona je od njega mlađa devet godina, ali njihovoj ljubavi to nije zasmetalo

Ivana i Mile Kekin Ivana i Mile Kekin Lucija Ocko/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Mile Kekin - 1 Ivana i Mile Kekin - 2 Ivana Kekin Ivana Kekin Ivana Kekin Mile Kekin i sin Vito Mile Kekin Mile i Ivana Kekin Mile i Ivana Kekin Mile i Ivana Kekin +21 Mile Kekin i sin Vito Galerija

Ivana i Mile Kekin pojavili su se zajedno na otvorenju Festivala ZagrebDox.

Naša političarka i saborska zastupnica Ivana Kekin snimljena je u rijetkom zajedničkom izlasku sa svojim suprugom, glazbenikom Milom Kekinom s kojim je došla na otvorenje 20. Međunarnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox.

40-godišnja Ivana i 53-godišnji Mile za tu su se priliku i modno uskladili i dobro raspoloženi, sa smiješkom pozirali fotografima.

Pogledaji ovo Mile Kekin Celebrity Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

Mile i Ivana u braku su već 16 godina i roditelji su sina Vita i kćeri Miše koja je s njim zapjevala u pjesmi "Zubić vila".

Pogledaji ovo Mile Kekin Clubzone U jednoj od glavnih uloga novog spota Mile Kekina našla se i njegova jedanaestogodišnja kći Miša

Mile kaže kako je uz Mišu i njegov sin Vito zainteresiran za glazbu, no kaže kako ih ne želi usmjeravati.

''To je na njima. Moji me roditelji nisu gurali. Štoviše, moja je majka bila iznimno nezainteresirana za glazbu, a tata je pjevao samo kad je društvo i kad se malo popije, tako da ne znam otkud to meni. Ne mislim ih nešto pretjerano gurati u tom smjeru, ali vidim da imaju nekakvu potrebu za pjesmom'', otkrio je Mile jednom prilikom za IN magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević Ecija i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija i Goran Belošević - 2 +25 Ecija i Goran Belošević - 1 Celebrity Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene