''osjećala sam ponos''

Iz slatke djevojčice odrasla je u prekrasnu mladu ženu: ''Taj trenutak je potvrdio da se time želim baviti u budućnosti''

Šira javnost je Miju Negovetić imala prilike upoznati kada je pjevala himnu Republike Hrvatske na proslavi Dana oluje, a pjevanjem se bavi više od pola svog života, iako ima svega 21 godinu.

"Dan danas kad se toga sjetim i prolazim tuda, srce mi odmah počne lupati. Naravno da sam osjećala ponos, a s godinama ga sve više osjećam. To je bilo jako važno za mene. Taj je trenutak potvrdio da se želim baviti time u budućnosti", priznala je.

Mia je odrastala pod povećalom javnosti, zbog čega je možda morala i ranije odrasti. 

Povezana vijest Celebrity Minea se ispričala supruzi Tome Marića zbog ove izjave: ''Uz dužno poštovanje, ja sam se malo zaljubila''

"Cijeli život me ljudi pamte kao djevojčicu koja je pjevala himnu prije svega. Naravno, malena Mia je uvijek tu u srcu, ali sada me imaju priliku upoznati u odraslijem izdanju", dodala je Mia.

Gljiva joj je u prvoj emisiji dodijelila transformaciju jedne od najpopularnijih američkih pjevačica Ariane Grande zbog čega je bila jako uzbuđena.

Povezana vijest Celebrity Antonia Dora Pleško na rubu suza uoči spektakularnog nastupa u hit-showu: ''Nije me bilo jer sam imala tragediju u obitelji...''

"Preslatka je, baš je slatka!", uzviknula je Minea nakon Mijina nastupa.

"Ti si postala zaista Grande!", dodao je Enis.

"Sjećam te se kao male djevojčice koja je otpjevala himnu, a to je bilo nešto najbolje što sam ja čuo. Ti si pred očima nacije iz jedne slatke djevojčice odrasla u prekrasnu mladu ženu koja prekrasno pjeva. Ovo je svjetska produkcija i bila si kao Ariana Grande i svaka ti čast", pohvalio ju je Mario Roth.

Povezana vijest Celebrity Minea u ružičastom izdanju oborila sve s nogu već u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, pogledajte haljinu u kojoj je sve očarala!

"Zaokupila si kompletno moju pažnju jer si tako prekrasna, imaš tako predivan glas i ja jedva čekam slušat te i dalje. Mislim da bi mogla ići bok uz bok s Arianom, ako ne i više", priznala joj je Minea.

"Ti si bolja pjevačica od Ariane Grande i drugi put si uzmi neki teži zadatak", savjetovao joj je Goran Navojec.

Povezana vijest Celebrity Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS