rasplesao se u VIP loži

Društvenim mrežama kruži video Liama Paynea na koncertu bivšeg kolege, bilo je to prije samo dva tjedna

Liam Payne Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Liam Payne je nastradao u Argentini, gdje se nalazio zadnja dva tjedna života zbog koncerta kolege iz grupe One Direction Nialla Horana.

Tragično preminuli pjevač Liam Payne skončao je svoj život u argentinskom glavnom gradu Buenos Airesu, gdje se nalazio zadnja dva tjedna. Povod njegovom boravku bio je koncert Nialla Horana, bivšeg kolege iz grupe One Direction.

U Buenos Aires je došao s djevojkom Kate Cassidy, koja se vratila doma prije dva dana. Razloge zašto je odlučio otići u Argentinu, iako je Horan održao više koncerata u SAD-u, Payne je objasnio: "Jedan, jer to želimo. Dva, jer mi to želimo. I treće, jer Niall Horan svira tamo dolje i mislim da bismo mogli otići i reći "zdravo"."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Nadalje, Payne se nadao prilici da razgovara s Horanom: "Prošlo je dosta vremena otkako smo Niall i ja razgovarali. Imamo o mnogo čemu razgovarati i želio bih dogovoriti nekoliko stvari s njim. Nema loših vibracija ili ništa slično, ali samo trebamo razgovarati."

Poslije koncerta, Payne je podijelio zajednu fotografiju na kojoj je napisao "Ujedinjeni".

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Drugi posjetitelji koncerta snimili su Paynea na Horanovom koncertu, gdje se družio s Cassidy, pružao ruku fanovima i plesao "Macarenu".

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Osim Liama Paynea i Nialla Horana, članovi grupe One Direction bili su i Harry Styles, Zayn Malik i Louis Tomlinson. Liamove audicije se prisjetite OVDJE.

Nekoliko trenutaka prije smrti, osoblje hotela u kojem se nalazio je pozvalo hitnu pomoć (poziv poslušajte OVDJE) zbog njegovog ponašanja u hotelskom lobiju (OVDJE).

Glazbeni svijet se oprašta od Liama, a više posveta pročitajte OVDJE.

Liam je iza sebe ostavio sina Beara, o kojem je pričao prije dva mjeseca na Instagramu (OVDJE).

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Samo nekoliko trenutaka prije tragične smrti u 32. godini Liam Payne ovo je objavio na Snapchatu

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bivša zaručnica mladog pjevača koji je tragično preminuo otkrila jezive detalje o njemu i ne sluteći što će se dogoditi

Talijanska superzvijezda pjeva u Dubrovniku na dočeku 2025., cifra kojom će ga platiti je poprilično paprena!

Liam je javno pričao o borbi s teškim ovisnostima: ''Nisam se mogao prepoznati, bio sam u stvarno lošem stanju...''

Povezana vijest Celebrity Srpski glumac koji je nedavno deportiran iz Hrvatske pohvalio se sretnim vijestima: ''Ovako bih mogao jednom mjesečno!''

Povezana vijest Celebrity Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS