Ima tek 20 godina

Nasljednica seks-bombe 90-ih može se pohvaliti bujnim oblinama, a u njih nije prestao gledati ni njen dečko kojeg skriva od fotoaparata!

Leni Klum - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Leni Klum uhvaćena je u strastvenom zagrljaju s dečkom Arisom Rachevskym, svi su gledali u njene bujne obline na plaži.

Kći Heidi Klum izrasla je u pravu ljepoticu, a njene bujne obline već su dobro poznate cijelom svijetu.

Iz godine u godinu sve je više u fokusu medija, a paparazzi su je sada uhvatili na Sardiniji gdje uživa na odmoru s dečkom.

Leni Klum i Aris Rachevsky kupali su se u moru, a kao ni ostali prolaznici na plaži, Aris nije skidao pogled sa ženstvenih atributa svoje djevojke.

Aris je 21-godišnji je Amerikanac koji se bavi hokejom, a strani mediji pišu da studira na Harvardu. O njegovom životu ne zna se više od toga, a majka mu je Rhea Rachevsky, začetnica agencije Early Morning Riot.

20-godišnju Leni Heidi je dobila s poduzetnikom i bivšim prvim čovjekom Formule 1 Flaviom Briatoreom.

Heidi i Flavio tada su bili u kratkoj vezi, nakon prekida veze negirao je očinstvo. Svoju biološku kćer nije vidio dulje od deset godina, a 2018. godine prvi su se put susreli te su otad u dobrim odnosima iako je Heidi rekla da kao Lenina oca gleda svoga bivšeg supruga, pjevača Seala.

Povezana vijest Celebrity Tijesni korzet toliko je stisnuo bujne obline Heidi Klum da je bilo nemoguće gledati u bilo što drugo!

Povezana vijest Celebrity Njoj je 50 godina? Bit će vam jasno ovo pitanje kad vidite dekolte na haljini koju je nosila

Povezana vijest Celebrity Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Povezana vijest Celebrity Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prepoznajete li našu novinarku? Već dugo živi van Hrvatske, a krajem prošle godine njen je život dobio i novi smisao!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najljepša sportska novinarka izrekla je sudbonosno ''da'', podijelila je prve prizore s bajkovite ceremonije!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS