oporavlja se od operacije

Zabrinuta Camilla posjetila supruga Charlesa dvaput u istom danu, pogledajte s kakvim izrazom lica je napustila bolnicu

Camilla Parker Bowles Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kralj Charles oporavlja se nakon operacije prostate, a u bolnici ga obilazi supruga Camilla.

Britanski kralj Charles III. u petak je podvrgnut operaciji prostate u privatnoj bolnici London Clinic.

Operacija je prošla je uspješno i kralj se osjeća dobro, a uz njega je bila i supruga Camilla, koja je u petak došla s njim u bolnicu.

Nakon zahvata, Camilla je bolnicu napustila s osmijehom te je pritom za medije otkrila i kako je kralj.

"Dobro je, hvala vam puno, veseli se povratku na posao", poručila je Camilla, koja je supruga opet posjetila i kasnije istog dana.

Povezana vijest Zanimljivosti Mnogi ju i dalje ne podnose zbog pojedinih razloga iz prošlosti, a evo kakva je kraljica Camilla zapravo!

Paparazzi su je snimili u automobilu kojim se dovezla do bolnice oko 18:30, a bolnici je napustila malo prije 20 sati.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Charles je bio podvrgnut zahvatu zbog povećane prostate, benignog stanja koje je uobičajeno kod muškaraca starijih od 50 godina, a njemu je 75. Svoje je zdravstvene tegobe objavio javno kako bi potaknuo i druge da pregledaju prostatu.

Povezana vijest Zanimljivosti Svi pričaju o odlasku kralja Charlesa na operaciju, a sjećate se kad su nedavno ovi prizori njegovih natečenih prstiju obišli svijet?

"Njegovo Veličanstvo želi zahvaliti svima koji su mu prošli tjedan uputili dobre želje i oduševljen je što njegova dijagnoza ima pozitivan utjecaj na svijest o javnom zdravlju", poručili su ranije iz Buckinghamske palače.

Prije zahvata posjetio je i snahu, princezu od Walesa Kate Middleton, koja se oporavlja u istoj bolnici.

Povezana vijest Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

Princeza je operirala abdomen, a palača nije otkrila detalje njezina postupka, već su samo kratko poručili da stanje nije kancerogeno.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Poslušajte Severinin govor na koncertu na Jahorini: "Nisam ustala iz kreveta četiri dana..."

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Naša bivša misica razvodi se od 13 godina starijeg supruga, javnosti je najviše poznata po drastičnoj promjeni izgleda kojoj se podvrgnula

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS