njezino vrijeme nije prošlo!

Borila se s ovisnostima, proslavila 50. rođendan, a prizorima u donjem rublju sad je sve ostavila bez teksta!

Kate Moss - 7 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kate Moss sve je ugodno iznenadila izgledom u čipkastoj kreaciji, a s obzirom na to da je napunila 50 godina i iza nje su borbe s raznim ovisnostima, dodatno je oduševila svojom pojavom.

Američki model Kate Moss pojavila se na Victoria's Secret Fashion showu u New Yorku početkom ovog tjedna. 

Nastupila je stilu posrnulog anđela, odjevena potpuno u crno. Seksipilnu kreaciju krasio je prorez na nozi te je crna čipka dodatno začinila cijeli look.

Njezino blistavo izdanje iznenadilo je mnoge, posebno zbog toga što je ranije imala problema s ovisnošću, a nedavno je napunila i 50 godina.

"Njezina elegancija jednostavno oduzima dah", ''Izgleda tako seksi u crnom", "Kate Moss se vratila? Ne mogu dočekati vidjeti je kako blista!", nizali su se komentari na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Kate je tijekom svoje turbulentne karijere plijenila medijsku pozornost gdje god bi se pojavila. Zbog stila života kakav je vodila često je bila tema svjetskih medija, a veliku prašinu podigla je i njezina veza s glumcem Johnnyjem Deppom. Tijekom 90-ih vjerno je pohodila sve najveće tulume u to vrijeme, a ubrzo je postala poznata po tome da može odjednom konzumirati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku nakon što su fotografije na kojima to radi objavljene u britanskim tabloidima. I danas ju paparazzi znaju snimiti kako u pripitom stanju napušta klubove i restorane- 

Kate je navodno bila čista i trijezna nekoliko godina, no krajem 2022. godine pojavila se snimka zbog koje su mnogi u to posumnjali. Tada je izazvala zabrinutost na jednom modnom događanju u New Yorku nakon što je na pozornici održala govor zbog kojeg su se svi pitali što s njom nije u redu.

Više o njezinom turbulentnom životu pročitajte OVDJE.

Nedavno je snimljena i kako tulumari s kćeri, OVDJE pogledajte više.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Internetom kruže zastrašujuće fotografije iz hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne, ovo su zatekli nakon nesretnog događaja?

Povezana vijest Celebrity Pogledajte prvi audicijski nastup koji je promijenio život Liama Paynea, tada je imao samo 16 godina

Povezana vijest Preporuke Talijanska superzvijezda pjeva u Dubrovniku na dočeku 2025., cifra kojom će ga platiti je poprilično paprena!

Povezana vijest Zanimljivosti U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

Povezana vijest Celebrity Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Povezana vijest Zanimljivosti Liam je javno pričao o borbi s teškim ovisnostima: ''Nisam se mogao prepoznati, bio sam u stvarno lošem stanju...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS