Naše poznate glumice

Ove dvije ljepotice od jeseni ćemo gledati u novoj seriji Nove TV, a one su vrijeme dotad odlučile iskoristiti na plaži!

Katarina Baban i Martina Stjepanović - 7 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Naše dvije glumice, Katarina Baban i Martina Stjepanović zajedno uživaju na moru, ove jeseni gledat ćemo ih u novoj seriji ''U dobru i zlu''.

Ove jeseni na Novoj TV emitirat će se nova serija ''U dobru i zlu''.

Odbrojavaju se posljednji dani do početka, a među zavidnom glumačkom postavom našle su se i dvije mlade hrvatske glumice koje plijene pozornost svojom ljepotom.

Katarina Baban i Martina Stjepanović utjelovit će Petru Praljak i Zrinku Oreb, a dok čekaju da krene emitiranje, zajedno uživaju na moru.

Na Instagramu su objavile svoje zajedničke fotografije s plaže, a pratitelji su nahvalili njihov izgled.

''Barba bumbar i ostali lajtmotivi ovog ljeta'', napisala je Katarina u opisu.

''Moje najdraže'', ''Najljepše ste'', ''Dvije ljepotice'', pisali su im pratitelji.

Katarinu smo zadnji put na Novoj TV gledali u seriji ''Drugo ime ljubavi'' 2019. godine, a što misli o novom projektu, pročitajte OVDJE.

Martina je na Novoj TV ostala poznata po svojoj ulozi u seriji ''Na granici'', a veseli li se ona novoj seriji, rekla nam je OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Novi prizori jednog od prvih agenata 007 sve su rastužili, bez pomagala više ne može hodati, a u dvije godine naglo je oslabio!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Holivudska miljenica ''zapalila'' je Instagram novom fotkom, ovo je teško opisati riječima: ''Moj dragi Bože...''

Povezana vijest Celebrity Njeno lice prvi ćete put vidjeti na našim TV ekranima, a nama je otkrila i sve o golišavoj sceni u kojoj je glumila!

Povezana vijest Celebrity Naša glumica zvijezda je TikToka, a uskoro je gledamo i na TV-u: ''Nismo očekivale ovakav uspjeh!''

Povezana vijest Celebrity Naš glumac nakon 15 godina vraća se na male ekrane, evo zašto ga dugo nismo vidjeli!

Povezana vijest inMagazin Glavni glumac naše nove serije o samozatajnoj supruzi i sinu koji bi mogao njegovim stopama: ''Nešto se priprema, vidjet ćemo''

Povezana vijest Celebrity Glumačku zvijezdu iz Srbije gledat ćemo u našem novom TV hitu, a evo kako je ranije završio kao građevinski radnik u Beču!

Povezana vijest Celebrity Naša glumačka zvijezda otkrila nam je sve o novom poslovnom izazovu i 20 godina dugom braku: ''Zaboravili smo i ako je bilo predrasuda''

Povezana vijest Celebrity Omiljeni domaći glumac o životu u Kanadi i povratku u Hrvatsku: ''Nikad nisam požalio što sam se vratio''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS