mislite li da je pretjerala?

Kako je izgledala zaručnica Jeffa Bezosa prije operacija? Dobila je nadimak "plastična ljubavnica", a njezina pojava danas nema veze s onom od ranije!

Lauren Sanchez - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lauren Sanchez kontroverzna je zaručnica Jeffa Bezosa koja je odavno na meti kritika zbog svojih zahvata, a činjenici da potpuno izgleda drugačije nego prije u prilog idu i njezine stare fotografije.

Američka novinarka Lauren Sánchez, inače zaručnica milijardera Jeffa Bezosa, gotovo je uvijek na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, a zbog novog izgleda dobila je i nadimak "plastična ljubavnica".

Mnogi su mišljenja da je ova kontroverzna novinarka pretjerala sa zahvatima, a neki je čak uspoređuju i s voštanom figurom te se ne mogu načuditi njezinom izgledu kada usporede Laurenine fotografije iz prošlosti. 

Povezana vijest Zanimljivosti Što je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu dobio za rođendan? Njegova zaručnica izdala je stroge upute o poklonima!

Stručnjaci vjeruju da je u jednom trenutku počela s botoksom, kojeg redovno prakticira, a vjerojatno je ubrizgavala i filere.

S obzirom na to da 54-godišnja Lauren nema bora, sasvim je sigurna da ih je "ispeglala".

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

Povezana vijest Celebrity Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Povezana vijest Celebrity Njegov razvod od bivše bio je najskuplji u povijesti, a o vjenčanju s trenutnom partnericom je rekao: ''Zar izgledam toliko glupo?''

Slavni osnivač Amazona i njegova zaručnica prošle su godine posjetili Hvar te su doplovili i u Dubrovnik, a s njima su se Stradunom prošetali i Katy Perry i Orlando Bloom.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako se pojavio u Seksu i gradu, danas je potpuno drukčiji čovjek od onog kakvog pamtimo iz serije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS