Ma ista Jele!

Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Antonia Dora Pleško, TLZP Nova TV 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jelena Rozga komentirala je imitaciju mlade Antonije Dore Pleško, evo je li zadovoljna njenim nastupom u ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Antonia Dora Pleško u prošloj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' gljiva je ispunila želju - da se transformira u Jelenu Rozgu.

Povezana vijest Celebrity Antonia Dora Pleško na rubu suza uoči spektakularnog nastupa u hit-showu: ''Nije me bilo jer sam imala tragediju u obitelji...''

"Jako sam zadovoljna, ovo mi je stvarno bila jedina želja. Rozga je Rozga! Nema nikakvih problema i jedva čekam", izjavila je uzbuđena Antonia prije nastupa i izvedbe Jelenine pjesme "Bižuterija".

Povezana vijest Celebrity Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

Povezana vijest Celebrity Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

Antonia je svojom izvedbom oduševila žiri i gledatelje, a njena imitacija svidjela se i samoj pjevačici koja joj je čestitala na Instagramu
Jelena je objavila Instagram priču te označila Antoniju i napisala:

''Bravo'', a Antonia je to veselo podijelila i na svom profilu.

Povezana vijest Celebrity Možete li vjerovati da je ovaj mišićavi i tetovirani muškarac zapravo naša mlada pjevačica? Pravo iznenađenje uslijedilo je kad je podigla majicu!

U prve četiri emisije Antonia je sve ostavila bez daha svojim izvedbama. U prvoj epizodi utjelovila je Mišu Kovača, zatim Petra Grašu, pa Miley Cyrus, a onda i Farruka.

U šestoj epizodi Antonia će utjeloviti slavnog svjetskog repera Pitbulla.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seve predstavila svoje muškarce bez kojih ne može, jednog nikako ne mijenja: ''On je moj vjetar u leđa, noge same krenu kad zasvira!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Dominika Livakovića predivnim fotografijama sa sinom otkrila je kako su proslavili Uskrs, dječak je ukrao svu pažnju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS