teški dani

Jedna od najvećih zvijezda današnjice oprostila se od preminulog kolege riječima koje paraju srce: ''Dragi prijatelju...''

Harry Styles i Liam Payne Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Tragična pogibija Liama Paynea nakratko je okupila članove njegove bivše grupe One Direction. Nakon Louisa Tomlinsona i Zayna Malika, javnosti se obratio Harry Styles.

Pogibija Liama Paynea, bivšeg člana tinejdžerske senzacije One Direction, šokirala je glazbeni svijet. Mnogi su iskoristili priliku doći na društvene mreže i objaviti mu posvetu, no najsščekivanije objave bile su one njegovih bivših kolega Louisa Tomlinsona, Zayna Malika, Harryja Stylesa i Nialla Horana.

Nakon što su prvo pustili zajedničku objavu, pa su se Tomlinson i Malik oprostili jučer zasebno, usred noći se od Paynea oprostio Styles, jedna od najvećih zvijezda današnjice.

"Uistinu sam devastiran Liamovom smrću. Njegovo najveće veselje bilo je usrećiti druge ljude, i imao sam čast biti uz njega dok je to činio. Liam je živio punim plućima, ne skrivajući svoje osjećaje i emocije, imao je zaraznu energiju za životom. Bio je topla osoba puna podrške i nevjerojatno ga se moglo voljeti. Naše zajedničke godine će mi zauvijek ostati jedne od najomiljenijih u životu. Dragi prijatelju, uvijek ćeš mi nedostajati", napisao je Styles, dodajući: "Srce mi se slama zbog Karen, Geoffa, Nicole i Ruth, njegovog sina Beara i za sve diljem svijeta koji su ga poznavali i voljeli."

Ovo je ujedno bila prva objava Harryja Stylesa na Instagramu poslije gotovo godinu dana. 30-godišnji pjevač je trenutno na glazbenoj pauzi nakon što je u srpnju prošle godine završio turneju "Love on Tour".

Više o grupi One Direction i tinejdžerima koji su prerano odrasli pročitajte OVDJE.

Liam Payne preminuo je od teških ozljeda glave nakon pada s 40 metara visokog balkona (OVDJE). U Argentinu je došao dva tjedna prije smrti zbog koncerta bivšeg kolege iz benda Nialla Horana, a videe s nastupa pogledajte OVDJE.

Od Liama se na svom koncertu u Tokiju oprostila i Rita Ora, s kojom je imao hit singl "For You". Njezinu reakciju pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Teret velike slave za njega je bio previše: Priča o usponima i padovima pjevača čija je smrt šokirala svijet!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Osvanula je posljednja fotka Liama Paynea, uhvaćena je nekoliko trenutaka prije smrti?

Reakcije fanova One Directiona na društvenim mrežama slamaju srce

Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

Povezana vijest Celebrity Teret velike slave za njega je bio previše: Priča o usponima i padovima pjevača čija je smrt šokirala svijet!

Povezana vijest Celebrity Zabrinjavajući znakovi koji su dali naslutiti da je život Liama Paynea odavno bio izvan kontrole

Pogledajte prvi audicijski nastup koji je promijenio život Liama Paynea, tada je imao samo 16 godina

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea, ni brza pomoć liječnika nije ga mogla spasiti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS