Mezimica obitelji

Ljudi se ne mogu načuditi u kakvu je ljepoticu izrasla kći Beckhamovih, ali otac David i dalje ju ne ispušta iz ruku!

Harper Beckham Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Harper Beckham došla je u Pariz kako bi podržala svoju majku Victoriju tijekom Tjedna mode, a fanovi se ne mogu više načuditi koliko se promijenila u kratkom vremenu.

Modna kuća Victorije Beckham predstavila je novu kolekciju na pariškom Tjednu mode za proljeće i ljeto 2025. godine. 50-godišnja dizajnerica i nekadašnja pjevačica je imala snažnu podršku, jer su u glavni grad Francuske došli i suprug David, kći Harper te sinovi Brooklyn sa svojom suprugom Nicole Peltz, Romeo i Cruz s djevojkom Jackie Apostel.

Pažnju na sebe privukla je najmlađa članica obitelji Beckham, 13-godišnja Harper, koja ide stopama svoje slavne majke. Na reviju Victorijine modne kuće Harper je došla u svijetloružičastoj satenskoj haljini, koji je dizajnirala upravo Victoria Beckham.

Najmlađa članica Beckhamovih cijelo vrijeme se oslanjala uz svog oca Davida, koji joj je pomogao u šetnji od hotela do mjesta Victorijine revije.

Koliko se Harper Beckham, koja je naslijedila majčin modni ukus, promijenila u zadnjih nekoliko godina, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Kako je Victoria Beckham uspjela zasjeniti zajedničku fotografiju koju je objavio David, prisjetite se OVDJE.

Kako se razvila ljubavna veza pjevačice i nogometaša, za koju se može reći kako je stvorila interes javnosti jednako kao i veza Taylor Swift i Travisa Kelcea, otkrijte OVDJE.

Obitelj Beckham je lani boravila u Hrvatskoj, a njihove fotografije pogledajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Maji Šuput iz vrtića poslali urnebesnu sliku Blooma: ''I tako se on sam dizajnirao da bude cool!''

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Ne možete ni zamisliti koliko je lijepa nekad bila ova žena, a strast za operacijama pretvorila ju je u ovo!

Jezivi prizori u kući legendarne Esme Redžepove: Opustošeni prostori, iščupani lusteri, a trebala je biti muzej!

Najpoznatiji svjetski milijarder više ne izgleda ovako, estetski stručnjaci sigurni su da je i on podlegao pokojem zahvatu

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna održao rasprodan koncert u Beogradu, oglasio se nakon svirke: "Jedna od najglasnijih publika ikad, nisam sebe čuo!"

Povezana vijest Celebrity Ismijavali su je jer nije tipična ljepotica, ali baš ta odluka da bude drugačija, učinila ju je svjetskom zvijezdom!

Maja Šuput o sinu koji je zvijezda društvenih mreža: ''Nevjerojatno je kako spaja i ljude koji ga ne poznaju, ima karizmu!''

Sin Michaela Jacksona napokon je objasnio zašto im je otac stavljao maske na lice kad bi izašli na ulicu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS