baš uživaju!

Pogledajte kako se David Beckham provodi s djecom na odmoru u Hrvatskoj, u zabavi ih nisu omeli ni znatiželjni pogledi!

David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda Sanjin Strukić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 2 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 3 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 4 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 5 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 7 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 8 Cruz i David Beckham - 1 Cruz i David Beckham - 2 Cruz i David Beckham - 3 +17 Cruz i David Beckham - 4 Galerija

David Beckham snimljen je dok se s kćeri Harper i sinom Cruzom zabavljao u moru kod Lopuda.

Obitelj Beckham i ovo je ljeto za odmor odabrala Hrvatsku, a David je sada snimljen s kćeri Harper i sinom Cruzom kod Lopuda.

Legendarni nogometaš s djecom je uživao u kupanju i drugim morskim radostima. David je veslao na klasičnoj SUP dasci i plivao, a za to su vrijeme 18-godišnji Cruz i 12-godišnja Harper uspješno svladavali vožnju na električnom SUP-u.

Obitelj je uživala i u sunčanju na stijenama, a nisu im smetali ni brojni znatiželjni pogledi koje su privukli. Davidova supruga Victoria propustila je obiteljsku zabavu, iako je poznao da je i ona došla u Hrvatsku.

Beckhamovi i ovog, kao i prošlog ljeta, borave u luksuznom kompleksu na Lopudu, a radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

Cijena najma po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +26 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 Celebrity Ella Dvornik nakon vijesti o razvodu potaknula šuškanja o trećoj trudnoći: "Ono kad moraš pauzirati..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Svi su jedva dočekali ponovno vidjeti Kolindu Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji: "Najljepša na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene