Ljepša no ikad

Dragana Mirković uslijed razvoda objavila svoju snimku na društvenim mrežama, evo što je mnogima zapelo za oko nakon njezina obraćanja!

Dragana Mirković Sanjin Strukic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Iako je u procesu razvoda, Dragana Mirković izgledala je fantastično u posljednoj snimci koju je objavila na Instagramu.

Vijest o krahu braka Dragane Mirković iznenadila je javnost. Ljubavi regionalne zvijezde i supruga Tonija Bijelića došao je kraj nakon 24 godine.  

Pjevačica je u priopćenju otkrila neke pojedinosti, a poslije se povodom spomenute situacije nije oglašavala, ali sada je na svom Instagramu objavila snimku još jedne novosti. 

Povezana vijest Celebrity Osvanula snimka bivšeg supruga Dragane Mirković, uhvaćen je u provodu s prijateljima u jednom klubu u Beču

Naime, Dragana je rekla pratiteljima datum sljedećeg nastupa, ali mnogi su primijetili njezin besprijekorni izgled.

Iako je u procesu razvoda, pjevačica je na snimci blistala te je osmijeh cijelo vrijeme bio prisutan. 

Na kraju video je svojim obožavateljima poslala poljubac. 

Povezana vijest Celebrity Sin Dragane Mirković i hrvatskog biznismena pravi je ljepotan, bavi se vrlo opasnim hobijem, a evo i prema čemu gaji veliku strast baš poput svojih roditelja!

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković ponosno pokazala unutrašnjost dvorca u kojem živi, ovakav luksuz rijetko se viđa!

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom, kako je neistinito izneseno u predmetnom članku. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave te o tome ne želi davati izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS