TAKO I TREBA!

Raskošne obline opet je istaknula u sićušnom bikiniju, žene ju obožavaju jer nema problem pokazati realnu sliku svog tijela!

camila Cabello Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Camilu Cabello nekoliko puta su prozivali zbog izgleda, ali ona za to ne mari. Upravo zbog toga je inspiracija brojnim ženama.

Pjevačica Camila Cabello uživa u ljetnim danima pa se sa svojom obitelji uputila na plažu u San Diegu. Odjenula je žuti kupaći kostim i na plaži pokazala svoje raskošne obline. 

Iako Cabello često kritiziraju zbog izgleda, ona nema problem pokazati realnu sliku svog tijela.

Pjevačica koja se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, poznata je po brojnim ohrabrujućim izjavama u kojima govori kako voli svoje tijelo unatoč celulitu, trbuščiću i jačim bokovima. Upravo zbog toga, postala je inspiracija ženama diljem svijeta.

Camila je u veljači ove godine iznenadila i svoje obožavatelje drastičnom promjenom imidža, nakon što je svoju dugu crnu kosu, koja joj je bila zaštitni znak, obojila u platinasto plavu nijansu. Sve je to bila uvertira za njezin album ''C,XOXO'' koji je izašao u lipnju. 

Pjevačica je ranije bila i u vezi sa Shawnom Mendesom, a nakon prekida par je nekoliko puta fotografirani zajedno

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zgodna Domenica plijenila je svu pažnju u maloj, crnoj haljini, a seksi dekolte je začinio sve!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput ispunila je Bloomu veliku želju, ali i zapaprila sama sebi: ''Do jučer je htio psa, sad smo u većem problemu...''

Povezana vijest Celebrity Ovakav nastup od nje nitko nije očekivao: Slavna ljepotica lizala sladolede s tijela pa zaprepastila obožavatelje izvedbom!

Povezana vijest Celebrity Zbog neobičnih vrućih hlačica svi su se okretali za pjevačicom koja je potpuno promijenila imidž!

Povezana vijest Celebrity Zagirala se s pozama na snimanju pa pokazala što treba i ne treba, škakljivu situaciju spasila je majka!

Povezana vijest Celebrity Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

Povezana vijest Zanimljivosti Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS