najveća mu je podrška

Bruno Petković slavi 30. rođendan: Za njim su uzdisale mnoge ljepotice, no svoju sreću pronašao je sa zanosnom voditeljicom

Bruno Petković i Iva Šarić Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bruno Petković proslavio je 30. rođendan, a iza njega je uspješna nogometna karijera, no i na ljubavnom planu mu cvjetaju ruže.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Dinama Bruno Petković danas slavi okrugli 30. rođendan.

Svoju nogometnu karijeru započeo je od malih nogu, a s 12 godina preselio se u Zagreb zbog karijere, što mu je na kraju i pošlo za rukom.

Osim u karijeru, Bruni i na ljubavnom planu cvjetaju ruže. 

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i TV voditeljica Iva Šarić vjenčali su se nakon četiri godine veze.

Pred oltar su stali točno na njezin 35. rođendan, koji je proslavila 20. prosinca, a detalje dvostrukog slavlja u intimnoj atmosferi, kao i prve fotografije s vjenčanja podijelili su u novom broju Glorije.

Samozatajni par inače rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke, a ispočetka su i dugo skrivali svoju vezu.

Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. U travnju 2021. dobili su sina Adriana.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Vedrana Rudan iskreno progovorila o borbi s rakom pa priznala što ju najviše muči: "Nisam sigurna da ću dočekati rođendan..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljena srpska plavuša prekinula nastup pa se obratila ženama: "Vlasnici klubova prevrću očima kad ja gostujem..."

Povezana vijest inMagazin Najbolji hrvatski kickboksač uskoro će stati pred oltar: ''Ona mi je već kao žena, samo to treba napraviti ispred Boga!''

Povezana vijest Celebrity Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka dozvola, policija ga uhvatila s 3,6 promila alkohola u krvi

Povezana vijest Celebrity Njezina budućeg muža zovu najsretnijim čovjekom na svijetu, zbog ovih prizora s jahte dobio je taj nadimak!

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković javno čestitala rođendan Indiri, ovako su se ponovo slobodne pjevačice zabavile u zajedničkom društvu!

Povezana vijest Celebrity Nižu se reakcije na trudnoću u srpskom realityju: ''Njegova majka mislila je da je šala...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS