"prošao je kroz hrpu testova"

Bivši James Bond otkrio što iskreno misli o potencijalnom nasljedniku: "Podržat ću ga ako..."

Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

George Lazenby rekao je da će podržati novog James Bonda ako će lik biti dobro napisan te je poručio glumcu da ostane vjeran sebi i da si prilagodi ulogu kako bi mu odgovarala.

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson ovih je dana jedan od najpopularnijih u filmskom svijetu nakon što se saznalo da je potencijalno novi James Bond i nasljednik Daniela Craiga

Australski glumac George Lazenby, koji je tumačio slavnog tajnog agenta Jamesa Bonda u jednom filmu "U službi njenog Veličanstva" iz 1967. godine, odobrio je Aarona Taylora-Johnsona kao idućeg agenta 007.

Prema navodima TMZ-a, Lazenby je rekao da bi se Taylor-Johnson mogao nositi s vratolomijama i svim damama koje vole slavnog agenta u smokingu.

Povezana vijest Celebrity Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Isto tako, Lazenby je primijetio da ne misli da je uloga već pripala Tayloru-Johnsonu.

"Kada je on bio na audiciji za ulogu iz šezdesetih, prošao je kroz hrpu različitih testova i audicija prije nego što ju je zapravo dobio".

Također je rekao da će podržati novog James Bonda ako će lik biti dobro napisan te je poručio glumcu da ostane vjeran sebi i da si prilagodi ulogu kako bi mu odgovarala. 

Povezana vijest Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Podsjetimo, osim te vijesti u fokusu se, naravno, našao i Aaronov privatni život koji je poprilično zanimljiv, s obzirom na to da je njegova supruga Sam Taylor-Johnson od njega starija 24 godine. Par koji zbog te velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. godine na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Ubrzo su počeli izlaziti, a vjenčali su se u Babington Hooseu u Somersetu u lipnju 2012. godine. 2010. su dobili svoje prvo dijete, kćer Wyldu Rae, a iste godine kada su stali pred oltar rodila im se i kći Romy Hero.

Unatoč svemu tome slavni je par često na meti negativnih komentara dušebrižnika koji se čude razlici u njihovim godinama, a Aaron je sada otkrio kakvo je njegovo mišljenje o tome.

Povezana vijest Celebrity Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

"Morate shvatiti je da sam ja s 13 godina radio stvari koje većina ljudi radi u dvadesetima. Radite nešto što je drugima prebrzo? Ja to ne razumijem. U kojoj biste brzini trebali uživati u životu? Bizarno mi je to", izjavio je Aaron u intervjuu za magazin Rolling Stone.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lepa Brena upozorila na prevaru koja se veže uz njeno ime: "Podnijet ću sve pravne sankcije..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS