''Dobro ti je rekla!''

Baby Lasagna objavio je novu fotku pa se požalio fanovima na ono što ga je snašlo: ''Elizabeta mi nije dala da...''

Baby Lasagna - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Baby Lasagna objavio je novu fotografiju na društvenim mrežama, no sve je nasmijao njegov opis koji se ticao i njegove djevojke Elizabete Ružić.

Baby Lasagna objavio je novu fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirao u liftu u elegantnim hlačama i dolčeviti uz koje je iskombinirao kaput, čizme i sunčane naočale.

No, osim njegovog sjajnog outfita, pozornost pratitelja privukao je opis pored objave.

"Elizabeta mi nije dala da odjenem trenirku", napisao je.

Ništa manje milosrdni nisu bili ni njegovi fanovi u komentarima.

"Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a u najboljem slučaju i mačka", "Ne bih ti ni ja dozvolila, bravo Elizabeta", "Bravo Elizabeta, dosta je terora trenirki, živjeli kaputi", "Dobro ti je rekla", "Slušaj samo nju", "Pametna žena", "Ima ukusa", pisali su obožavatelji u komentarima.

A Elizabeta je, ukoliko postoje oni koji nisu upućeni, djevojka Baby Lasagne. Njezino ime spomenuo je u nekoliko intervjua uoči Dore, a na njegovu profilu mogu se pronaći i fotografije s potpisom Elizabete Ružić. Za naš portal o ljubavi nije htio previše otkrivati te je samo kratko rekao da je u vezi, a sada se zna i da se radi upravo o Elizabeti.

Elizabeta, koja je od Lasagne godinu dana mlađa, živi u općini Kaštelir i radi u obiteljskoj tvrtki. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte spektakularnu feštu koju su Baby Lasagni spremili u rodnom Umagu: ''Ponos našeg grada!'

Sa svojim dečkom često sudjeluje u raznim multimedijalnim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj, pa je par tako 2022. godine dobio nagradu za najbolji video iz Istre na natječaju Moja.hr. Riječ je o natjecanju mladih i kreativnih ljudi iz 20 županija i Grada Zagreba u jednominutnim filmovima, a zadatak je bio u šezdeset sekundi objasniti osjećaj emotivne vezanosti uz sredine u kojima žive.
A Elizabeta je dala svoj obol i za pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'' te je režirala spot kojim se Lasagna predstavio.

Naš predstavnik već je pet dana prvi na ljestvici kladionica sa 17 posto šanse za pobjedu, a osim na kladionicama, njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" našla se i na top-listama u nekim državama, a pjevač se sada u priči na Instagramu pohvalio i da je prikupio prvi milijun slušanja na Spotifyju.

Ovih dana odradio je i prvu scensku probu za Euroviziju, a otkrio je da će se neke stvari razlikovati od nastupa na Dori.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tko je šesta zaručnica medijskog mogula koju je upoznao preko bivše? Usko je povezana s moćnim ruskim oligarhom

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS