''mačko, goriš!''

Splitska pjevačica koju smo gledali u našem hit-showu sve je oduševila pojavom u crvenom badiću: ''Lipota Jadrana!''

Antonia Dora Pleško Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Antonia Dora Pleško uživa na plaži, a savršenu liniju pokazala je u crvenom kupaćem kostimu.

Talentirana splitska pjevačica Antonia Dora Pleško pokazala je zavidnu liniju u kupaćem kostimu, a brčkanjem na plaži pohvalila se na društvenim mrežama.

''Hi'', napisala je kratko pjevačica uz nekoliko emotikona kojim je dala do znanja koliko uživa.

Pozirala je u crvenom kupaćem kostimu, a u prvom planu se našla njezina linija. Primjetne su bile i njezine tetovaže. Pleško je modnu kombinaciju upotpunila crnim naočalama. Obožavatelji nisu ostali ravnodušni na prizor pa su joj uputili brojne komplimente.

''Lipota Jadrana'', 'Mačko goriš'',''Zgodna'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Antonia je bila i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Pleško je kroz cijelu sezonu oduševljavala gledatelje svojim transformacijama, a pobjedu je odnijela već u prvoj epizodi kada je utjelovila legendarnog Matu Mišu Kovača.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Baby Lasagna pohvalio se novostima u svom životu, a pale su i slatke puse sa zaručnicom!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Snimka zgodne skupljačice lopti s jednog Đokovićevog meča obišla internet: ''Jeleni se ovo neće svidjeti...''

Povezana vijest Celebrity Pobjednica Eurosonga na bini našeg hit-showa: ''Ti si večeras dokazala koliko si velika!''

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara pokazala novi imidž: ''Definitivno je 2024. za mene godina promjena!''

Povezana vijest Celebrity Domaću publiku osvojila je kao talentirana djevojčica, a sada se nitko ne može nadiviti tome u kakvu je ljepoticu izrasla!

Povezana vijest Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

Povezana vijest inMagazin Antonia Dora Pleško otkriva zašto se zaljubila u Meksiko, a i koju bi želju voljela da joj se ostvari jednog dana

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS