Ima 41 godinu!

Sa zgodne splitske glumice na novoj fotki teško je skinuti pogled, o ovakvom isklesanom tijelu mnogi mogu samo sanjati!

Ana Gruica - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je svoju fotografiju u kupaćem kostimu, pratitelji ne vjeruju da tako dobro izgleda.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić objavila je svoju fotografiju u kupaćem kostimu.

Ana je pozirala u zanimljivom kupaćem kostimu te pokazala svoju preplanulu put, a svu pozornost ukrali su savršeno isklesani mišići na nogama i trbuhu na kojima mukotrpno radi cijele godine u teretani.

''Svaka čast'', ''Mišići, mišići!'', ''Inspiracija si'', ''Tijelo je vrh, primjer svima nama'', pišu joj pratitelji.

Glumica je inače u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prošle godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana.

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica u haljini s otvorima na pravim mjestima ponosno pokazala isklesano tijelo, vidi se da ne izlazi iz teretane!

Povezana vijest Celebrity Ana Gruica pokazala 14 godina mlađu sestru, na koju ne može biti ponosnija: "I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda"

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica u seksi donjem rublju puhala svjećice na torti, većina nikad ne bi pogodila koji rođendan slavi!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko je mama Luke Nižetića? Njeni sin i kćer poznata su lica u domaćim medijima, a evo kako ona izgleda

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS