''što bude, bit će!''

Splitska glumica o svojoj najvećoj životnoj želji: ''Ja mogu željeti, ali ima netko gore tko dijeli karte''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 9 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 8 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 7 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 6 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 5 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 4 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 3 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 2 +0 In Magazin: Ana Gruica Uglešić - 1 Galerija

Protekli vikend u Splitu bio je u znaku humanitarnog buvljaka "Ormar pod borom", u organizaciji Ane Gruice Uglešić. Glumica je tom prigodom našem Gordanu Vasilju ispričala kako je odlučila pristati biti ambasadorica cijepljenja protiv HPV-a te je li joj se ispunila najveća želja.

Darovati onomu komu je pomoć najpotrebnija, najljepši je potez na svijetu. Zna to dobro i glumica Ana Gruica Uglešić koja je nakon humanitarnog božićnog buvljaka organizirala i njegovo proljetno izdanje. Sav prihod ovog puta ide teško bolesnoj samohranoj majci koja je sa sinom pobjegla od supruga zlostavljača.

''Voljela bih samo napomenuti ljudima da je važno da otvorimo taj neki kanal u našim srcima, da shvatimo da uistinu postoje potrebiti ljudi oko nas i moram vam reći da to mene ispunjava srećom. Svoje vrijeme radije trošim na organizaciju ovakvih događanja nego da ispijam kave okolo.'', izjavila je Ana Gruica. 

A doniranje i šoping nisu propustila ni poznata lica.

''Za svoje dvije curice sam uzela nekoliko puzzli i dosta knjiga, tako da eto, baš se veselim pokloniti im to.'', rekla je Ivana Gudelj. 

''Drago mi je da se to što sam donirao već i prodalo.'', kaže Ivo Perkušić. 

Nakon sedmogodišnjeg boravka u Americi, Petra Nižetić Mastelić ne krije koliko uživa u obiteljskoj oazi nedaleko od Sinja.

''Odgovara mi neki mirniji život koji imamo u Sinju. Obožavam vrt kojim se bavimo uz pomoć svekrve naravno, još uvijek učim. Gušt je izać u svoj vrt, ubrat malo petrisimula, začinskog bilja i napravit sebi ručak. Moram priznat da otkad sam se vratila iz Amerike, evo skoro dvije godine nisam kupila jaja iz dućana.'', priča Petra. 

A neumorna Ana nedavno je postala ambasadorica kampanje ''budi mRAK roditelj'', koja zagovara cijepljenje djece, tinejdžera i odraslih protiv HPV-a pa će tako cijepiti i sina Marata kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

''U dogovoru s njegovim ocem, mi smo to davno iskomunicirali, prije nego što sam ja postala ambasadorica da je naša dužnost kao roditelja da potencijalno zaštitimo i našeg sina od bolesti, s tim da bi i on mogao zaraziti svoju partnericu.'', priča Ana.

Atraktivna Splićanka je apsolutni pobornik uvođenja spolnog odgoja u škole.

''Ni ja sama kao majka kad razgovaram s Maratom o samom spolnom odnosu ne znam je li to na dobar način prezentiram ili nisam. Mislim da su djeca puno pametnija od nas i da oni već itekako googlaju, itekako imaju pristup informacijama, zato mislim da je pametno da mi kao roditelji preventivno preko odgoja u školama njima damo prave informacije da oni ne bi posegnuli za krivim informacijama.'', priča Ana. 

Talentirana 41-godišnjakinja oduševljava ulogama u splitskom Gradskom kazalištu mladih u kojem joj je šef njezin kum Ivo Perkušić.

''Prvo je on moj šef pa onda poslije toga možemo pričati prijatelj i kum. Uistinu u kazalištu se trudim poštivati autoritet. Moram vam priznati da je Ivo iznenađujujuće oštar i pravedan ravnatelj, tako da dobijem i ja jezikovu juhu.'', govori Ana. 

''Imamo mi tisuću različitih razmišljanja što je potpuno normalno, ali i jedno uvažavanje i poštivanje i to je temelj svega. A da smo imali pokoju žustru raspravu, bude.'', kaže Ivo. 

A nakon Anine i Boranove lanjske svadbe, za novo veselje u obitelji pobrinula se glumičina najmlađa sestra Petra, koja je u Americi uplovila u bračnu luku.

''Kako je u nas sve nekako drugačije, tako je bilo i to vjenčanje. Bilo je Zoom vjenčanje, gledali smo uživo kako se Petra i Sony vjenčavaju u Gradskoj vijećnici u New Yorku. Želim im i ovim putem sreću u životu. Evo, baš idem za mjesec dana kod nje, da je posjetim. Ipak se ne može ništa mjeriti sa sestrinskim zagrljajem uživo.'', govori Ana. 

 Podsjetimo, u posljednjem intervjuu za In Magazin Ana nam je priznala da u ovoj godini ima samo jednu želju - da njezin jedinac Marat dobije brata ili sestru.

''Moj Gordane, ja mogu željeti, ali ima netko od gore tko dijeli karte. Npr. kako nas je ovaj vikend počastio s lijepim vremenom, tako je odlučio i neke druge stvari da ne budu pa što bude, bit će.'', zaključila je Ana. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene