ovo izgleda bolno!

Pjevača sprdaju da se pržio na suncu, ni teške opekline nakon sunčanja nisu ga spriječile u izlasku sa zaručnicom

Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 6 Robin Thicke i April Love Geary - 7 Robin Thicke i April Love Geary - 8 Robin Thicke i April Love Geary - 5 +16 Robin Thicke i April Love Geary Galerija

Robin Thicke nikako nije želio dopustiti da teške opekline od sunca stanu na put dobrom provodu s njegovom zaručnicom.

Pjevač hita ''Blurred Lines'' snimljen je u izlasku sa svojom zaručnicom, što ne bi bilo ništa čudno, da paparazzi nisu snimili i njegovu zagorjelu put zbog čega se odmah našao na meti internet komentara.

Naime, Robin Thicke izašao je na večeru unatoč teškim i itekako vidljivim opeklinama od sunca, no bez obzira na to, osmijeh s lica nije skidao.

Oboje su se dotjerali i rado pozirali okupljenim fotografima.

April i Robin zajedno su od 2014. godine, zaručili su se u prosincu 2018. godine, no čini se da im se ne žuri pred oltar. Zajedno imaju i troje djece, kćeri Miju i Lolu te sina Lucu.

Robin iza sebe ima propali brak s glumicom Paulom Patton, s kojom ima i sina Juliana. U braku su bili čak 21 godinu, a razvod je zatražila Paula zbog njegovih navodnih brojnih prevara i ovisnosti o alkoholu. U prilog tim glasinama idu i optužbe koje je protiv Thickea iznijela manekenka Emily Ratajkowski, koja je tvrdila da ju je pjevač pipao po golim grudima na snimanju spota za hit-pjesmu "Blurred Lines" 2013. godine, dok je on još bio u braku s Paulom.

"Odjednom, niotkuda osjetila sam hladnoću i ruke stranca na grudima. Instinktivno sam se okrenula i odmaknula, vidjela sam da je to Robin Thicke. Uputio mi je šašavi osmijeh i posrnuo unatrag, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočala. Pao mi je mrak na oči", otkrila je Emily u svojoj knjizi "My Body".

Podsjetimo, Thicke se proslavio velikim hitom ''Blurred Lines'', a medijske stupce uvijek je volio puniti svojim raskalašenim ponašanjem, ali i dobrim izgledom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati na zagrebačkoj špici - 22 Poznati na zagrebačkoj špici - 21 Poznati na zagrebačkoj špici - 20 Poznati na zagrebačkoj špici - 10 +18 Poznati na zagrebačkoj špici - 11 Celebrity Pogledajte kako je bilo na subotnjoj zagrebačkoj špici te tko se od poznatih Hrvata tamo našao

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas +10 Aca Lukas Celebrity Aca Lukas otvorio najraskošniju diskoteku na Jadranu: ''Odlično mjesto da se ja konačno rastavim na proste faktore''

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević objavila novi video kćerkice i izazvala pravo oduševljenje svojih pratitelja: ''Kad je skužila, nije se ugasila''

Pogledaji ovo Petra Meštrić Celebrity Pogledajte kako je bilo na subotnjoj zagrebačkoj špici te tko se od poznatih Hrvata tamo našao

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik otvoreno se požalila pratiteljima zbog problema s kojim se bori već dulje vrijeme: "Noćima ne spavam..."

Pogledaji ovo Marco Cuccurin - 5 Celebrity Omiljeni domaći influencer upitao je pratitelje za pomoć, u komentarima su se javile i poznate dame: "Na prvu sam mislila..."

Pogledaji ovo Jacques Houdek - 2 Celebrity Jacques Houdek uskočio u luftić pa vrlo domišljato zagrijao glasne žice za veliki koncert: "Šlaufek sim, šlaufek tam..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene