nije štedjela riječi

Karleuša se žestoko obrušila na slavne srpske izvođače: "Ti klinci moraju pokazati poštovanje, znam da..."

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 +20 Jelena Karleuša - 2 Galerija

Jelena Karleuša obrušila se na Voyagea i Crnog Cerka za koje smatra da ne iskazuju dovoljno poštovanja prema njoj.

U Beogradu je održan događaj "Music Week" festival gdje su nastupile brojne tamošnje zvijezde, a među njima su se našli i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, i Crni Cerak.

Također, tamo se našla i srpska pjevačica Jelena Karleuša koja svojim izjavama često izazove pravu pomutnju, a ovoga puta nije ostala dužna ni navedenim izvođačima,

"Ti klinci moraju pokazati respect kad je riječ o mnogo uspješnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i sanjati. Ne vjerujem da su osobe kao što sam ja oni vidjeli i na malim ekranima. Moraju pokazati poštovanje prema nekome tko je tako puno postigao i tko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u showbiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Trebam li se uopće baviti tim likovima za koje praktički ne znam ni kako izgledaju?", rekla je ona pa dodala:

"Voyagea znam kako izgleda, a za ove druge čak ne znam ni kako izgledaju. Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala tko su oni."

Otkrila je i zašto se uvijek netko "lijepi" za nju.

"Zato što je to dobar marketing, a i zato što im ja volim odgovoriti, pa to onda bude jedan showbiz beef. Ja razumijem te klince. Znam da vole dilati drogu i da su glavni u zatvoru. Možda je bolje da se bace na te pritvore i zatvore, nego da se petljaju u showbiznis gdje stvarno nemaju što", zaključila je Karleuša na kraju.

Na beogradskom Music Weeku pažnju su izazvali i izvođač Henny i bosanska pjevačica Džejla Ramović koje je publika gađala bocama, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša - 1 Celebrity Svi se pitaju kako je Karleuša uopće izdržala nastup u ovim svemirskim čizmama, a i outfit je top-tema!

Pogledaji ovo Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša napokon i službeno potvrdila da je njezinu braku došao kraj: ''U procesu sam...''

Pogledaji ovo Jelena Karleuša i brat Marko - 3 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je ovaj dječak iz Karleušina spota, a oni su s razlogom do danas ostali jako bliski

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević i suprug Sandra Elkasević i suprug Sandra Elkasević - 2 Sandra i Edis Elkasević +26 Sandra Elkasević - 1 Celebrity Naša kraljica diska danas slavi poseban dan, emotivnom objavom raznježila je pratitelje: "Najljepših šest mjeseci..."

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June Leonie June Leon Dajaku Leonie June +32 Leonie June Celebrity Atraktivna djevojka igrača Hajduka pohvalila se raskošnim rođendanskim slavljem u Parizu, sada se doznalo i koliko joj je godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene