"Sretno vam!"

Naša kraljica diska danas slavi poseban dan, emotivnom objavom raznježila je pratitelje: "Najljepših šest mjeseci..."

Sandra Elkasević i suprug Sandra Elkasević i suprug Sandra Elkasević/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević i suprug Sandra Elkasević i suprug Sandra Elkasević - 2 Sandra i Edis Elkasević Sandra Elkasević - 1 Sandra Elkasević - 5 Sandra Elkasević - 4 Sandra Elkasević - 3 Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 6 +20 Sandra Elkasević - 5 Galerija

Danas Sandra Elkasević zajedno sa suprugom Edisom slavi šest mjeseci bračnog života, a fotkom s vjenčanja pohvalila se i na Instagramu.

Sandra Elkasević, nekoć Perković, naša je najtrofejnija atletičarka i jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, a danas sa svojila suprugom Edisom slavi šest mjeseci braka.

Radosnim danom pohvalila se i na svom Instagram profilu. 

"Danas slavimo ljubav! Najljepših šest mjeseci u mom životu provedenih s čovjekom s kojim je svaki dan kao iz snova! Volim te", napisala je ona ispod fotografije s njihovom vjenčanja.

Obožavatelji su im odmah čestitali u komentarima.

"Neka vam sve bude kao prvih šest", "Sretno vam i dalje", "Najdivniji", "Živjela ljubav", pisali su. 

Sandra i Edis vjenčali su se na Silvestrovo prošle godine i s uzvanicima su dočekali 2024.

Prije vjenčanja bili su u vezi više od 10 godina, a ovaj par dijeli i privatni i poslovni život. Bivši atletičar Edis Sandrin je trener od 2013. godine, a par se upoznao kad je ona imala 15 godina. U ljubavnu su se romansu upustili koju godinu nakon toga.

''S 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo! Ja sam tada osvojila prvo olimpijsko zlato. Počeli su ti neki veliki uspjesi. Ja sam još bila dijete, ti se ne možeš sa 22 godine nosit sa olimpijskim zlatom i ponašat kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna, ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partyjao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu ako ti odrastaš. On me zna i najbolju, i najgoru'', ispričala je jednom prilikom Sandra u IN magazinu.

Pogledaji ovo Sandra Elkasević - 1 Celebrity Naša zlatna sportašica povodom posebnog dana počastila je pratitelje fotkama u badiću: "Nikad se nisam osjećala ovako sjajno!"

Pogledaji ovo Sandra i Edis Elkasević Celebrity Naša kraljica diska supruga je upoznala kad je imala 15 godina, evo kako je počela njihova ljubavna priča: "Ja sam se tad malo zaljubila..."

Pogledaji ovo Sandra Elkasević - 2 Celebrity Naša sportašica i vlasnica mnogih medalja pozirala je u izdanju u kojem je ne viđamo često, haljina s dubokim izrezom ostavila je mašti na volju!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maša Milovanović - 14 Maša Milovanović - 13 Maša Milovanović - 12 Maša Milovanović - 11 +9 Maša Milovanović - 10 Celebrity Tko je djevojčica koja je zapjevala s Grašom? Njezin glas prepoznat je diljem svijeta, a svojim talentom osvaja brojne nagrade!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kutija u kojoj Taylor Swift dolazi na pozornicu - 1 Kutija u kojoj Taylor Swift dolazi na pozornicu - 2 Kutija u kojoj Taylor Swift dolazi na pozornicu - 3 Taylor Swift - 3 +25 Taylor Swift - 2 Zanimljivosti Otkriveno gdje se skriva Taylor Swift na putu do pozornice na koncertima, tako spriječi da je vide prije nastupa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene