krk je gorio!

Aca Lukas otvorio najraskošniju diskoteku na Jadranu: ''Odlično mjesto da se ja konačno rastavim na proste faktore''

Aca Lukas Aca Lukas PR 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas - 2 Aca Lukas - 3 Aca Lukas Aca Lukas +4 Aca Lukas Galerija

Nakon dvije godine nestrpljivog iščekivanja, konačno je otvoren Diamond by Mint, najraskošniji klub na Jadranu. Koncertom Ace Lukasa u petak navečer u Malinskoj, na otoku Krku počele su luksuzne bakanalije pod zvijezdama u novoj prijestolnici lude ljetne zabave gdje će nesumnjivo mnogi dočekivati jutra uz najpopularnije izvođače današnjice.

Fotografije govore više od tisuću riječi, a reakcije na društvenim mrežama ne stišavaju se od noćas. Hrvatska je konačno dobila ljetnu open-air diskoteku po uzoru na razvikane destinacije na Mediteranu kao što su Ibiza, Sardinija, Mykonos...

Aca Lukas nije slučajno odabran za otvorenje. Ovaj kontroverzni, popularan glazbenik slovi za jednog od najvećih zabavljača naših prostora, a svojim nastupom publiku je doveo do usijanja. Diamond na Krku doslovno je gorio. A to je tek uvertira u ludu zabavu koja slijedi u narednim tjednima.

Lista potvrđenih nastupa doista je impresivna, a popis izvođača još se nadopunjuje iz dan u dan što već izaziva nezapamćen interes obožavatelja. Svi žele biti dio ove nove, vrele ljetne priče.
Već večeras na rasporedu je koncert Saše Kovačevića, a potom svakih nekoliko dana slijede nastupi velikih domaćih i regionalnih pjevača, ali i stranih DJ zvijezda zbog kojih već sada na Krku vlada nestašica smještaja.

Nataša Bekvalac, Barbara Bobak, Lepa Brena, Senidah, Tea Tairović, Saša Matić, Nikola Rokvić, Severina, Nucci, DJ Roger Sanchez, Grše, DJ David Morales, Prljavo Kazalište, Dragana Mirković, Halid Bešlić..., samo su neka od zasad najavljenih slavnih imena koji će nastupati u Diamondu. Za svakog ponešto, organizatori vode računa o širem ukusu publike, važno im je jedino da Diamond na Krku opravda dodijeljeni mu status što se toliko dugo, nestrpljivo iščekivalo.

''Što je ovo, osjećam se kao na drugoj planeti. Kad ne budem pjevao, dolazim ja ovdje u provod s mojom ekipom, odlično mjesto da se ja konačno rastavim na proste faktore'', poručio je Lukas publici na kraju koncerta popraćen erupcijom odobravanja razdragane publike. Čim je sišao s bine pridružio se društvu u VIP separeu do jutra i nije se odvajao od svoje prijateljice, lijepe riječke pjevačice Nike Komadine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene