šokirao odlukom

Pokorio je svijet pjesmom koja je popularna i nakon 13 godina, a evo kako je postao "samo netko koga smo nekoć poznavali"!

Gotye - 3 Gotye - 3 Youtube 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gotye - 1 Gotye - 2 Gotye - 3 Gotye - 4 Gotye - 1 Gotye - 2 Gotye - 3 Gotye - 4 Gotye - 5 Gotye - 6 +1 Gotye - 7 Galerija

Gotye se 2011. proslavio pjesmom "Somebody That I Used to Know", a onda je šokirao javnost odlukom.

Belgijsko-australski glazbenik Wouter "Wally" De Backer, puno poznatiji kao Gotye, 2011. godine pokorio je svijet pjesmom "Somebody That I Used to Know".

Duet s novozelandskom pjevačicom Kimbrom osvojio je vrhove glazbenih ljestvica u više od 30 zemalja i do danas je jedan od najprodavanijih singlova svih vremena.

Gotye je osvojio i tri Grammyja, uključujući i onaj za pjesmu godine, no s vremenom je, baš kako pjeva u svojem hitu, postao samo netko koga smo nekoć poznavali.

Gotye se i dalje bavi glazbom i živi u Australiji, no odlučio se odreći slave unatoč tome što je postao najprodavaniji australski izvođač svih vremena.

Zadržao je i umjetničke principe te je prije nekoliko godina šokirao javnost odlukom.

"Ne zanima me prodaja glazbe", kratko je rekao kada se odrekao 10 milijuna dolara vrijednih tantijema od YouTubea. Usto je dopustio i besplatno korištenje takozvanih sampleova, odnosno dijelova pjesme, što je s vremenom dovelo do brojnih remiksa te je i održalo njegov hit na životu svih ovih godina.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 4 +22 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene