Zasluženo!

Sjećate li se ovog singla koji je obarao sve rekorde? Sada je doživio još jedan zavidan uspjeh

Gotye - 1 Gotye - 1 Youtube 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gotye - 3 Gotye - 4 Gotye - 2 Gotye - 1 Gotye - 8 Gotye - 7 Gotye - 6 Gotye - 5 Gotye - 4 Gotye - 3 +1 Gotye - 2 Galerija

''Somebody That I Used To Know'' 2011. je godine obarao sve rekorde slušanosti, a 11 godina kasnije spot za ovu pjesmu Gotyea prešao je dvije milijarde pregleda.

Belgijsko-australski glazbenik Gotye 2011. godine izdao je singl ''Somebody That I Used To Know'', a pjesma je danima i mjesecima kasnije obarala sve rekorde gledanosti i slušanosti na platformi YouTube.

Pogledaj i ovo showbuzz tajnoviti glazbenik Pokorio je svijet jednim hitom, a onda se iznenada svega odrekao i šokirao izjavom kojom je završio karijeru

2012. godine bila je najprodavanija pjesma, a zauzela je i prvo mjesto na Billboardovoj listi Top 100.

Osim same pjesme, Gotye je pažnju privukao i zanimljivim spotom s pjevačicom Kimbrom. Potpuno goli i obojani bojom, pjevač i njegova kolegica stajali su ispred oslikanog zida ispred kojeg je teško raspoznati živu osobu, a mnogi govore da je spot prenio simboličnu poruku gledateljima.

11 godina kasnije spot je na YouTubeu prešao dvije milijarde pregleda te se uvrstio na popis nekih od najgledanijih spotova današnjice, a prvo mjesto ove ljestvice vjerno drži dječja pjesma ''Baby Shark'' s nevjerojatnih 11 milijardi pregleda, što je više od ukupnog broja ljudi na planeti Zemlji.

Gotye, pod pravim imenom Wouter André "Wally" De Backer, 42-godišnji je pjevač, instrumentalist i kantautor, a umjetničko ime preveo je s francuskog ''Gauthier'', što znači njegovo ime ''Wouter'' u nizozemskoj izvedenici.

Osim ove pjesme, neki od njegovih najpoznatijih hitova su i ''Hearts a Mess'', ''What Do You Want?'' i ''Eyes Wide Open''.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Rita Ora i Taika Waititi - 6 +19 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Celebrity Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene