Znala je kako šokirati

Prisjetimo se najluđih odjevnih kombinacija iz zlatnog doba Lady Gage, od mesne haljine do šešira od kose

Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) +0 Lady GaGa (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga prije nešto više od deset godina okrenula je svijet naglavačke i stekla neviđenu slavu. Osim glazbenih mega-hitova, pamtimo je i po nevjerojatnim kostimima s crvenog tepiha.

Američka pjevačica Stefani Germanotta, poznatija kao Lady Gaga, zbog svojih je hitova iz 2009. i 2010. postala jedna od pop ikona našeg doba. Također nas je više puta šokirala kontroverznim i, u najmanju ruku, neobičnim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo showbuzz vatreno izdanje! Lady Gaga u seksi haljini pokazala ubojiti dekolte, ali tu je i opako visoki prorez u donjem dijelu koji je puno otkrio!

Svi se sjećaju poznate haljine od mesa, šešira napravljenog od kose i mnogih drugih impozantnih i raskošnih kostima. U galeriji smo odabrali neke od najzapamćenijih izdanja kontroverzne pop kraljice.

Njezini modni ekscesi ne prestaju ni danas. Zadnji put iznenadila je fanove kričavo ljubičastim pončom i lepršavim šeširom kad je izlazila iz koncertne dvorane u New Yorku.

Rođena je 28. ožujka 1986. godine u New Yorku, a još kao četverogodišnja djevojčica naučila je svirati klavir. Učila je glumu i pjevanje, a čitav svoj život je išla prema tome da postane upravo hit kakav je još i danas. Proslavio ju je singl "Poker face", a "Bad romance", "Alejandro", "Just Dance" i ostale pjesme danas broje milijarde pogleda na YouTubeu te ih i dalje pjevuši njezina publika diljem svijeta.

Posljednjih godina Lady Gaga se probila i u svijet filma, a za ulogu u filmu "Zvijezda je rođena" dobila je brojne pohvale na račun svog talenta. Svoju najnoviju ulogu igrala je u filmu "House of Gucci".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene