''Kad bi nas snimali...''

Grašo sasvim iskreno o odnosu s puncem Huljićem: ''Dođe mi kao kazna, s njim nikako ne može biti lagano!''

Petar Grašo i Tonči Huljić - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 +19 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Galerija

Petar Grašo progovorio je za srpske medije sasvim iskreno i u svom stilu o odnosu s Tončijem Huljićem nakon što su postali obitelj.

Naš pjevač Petar Grašo ispričao je za regionalnu emisiju "Minimalizam" da život s puncem Tončijem Huljićem nije nimalo lak otkad je njihov odnos prerastao iz prijateljskog u obiteljski. 

Pogledaj i ovo Jelena Rozga s ekipom u Beogradu bila je dobra atmosfera! Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

"Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava uvijek su mi bili kao druga obitelj, a ljubav koja je došla s Hanom, njihovom kćeri, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično razumijemo i dosta se šalimo, a kada bi se snimio naš obiteljski ručak, to bi bio jedan odličan sitcom", rekao je Grašo.

Ispričao je i pokoji detalj sa svoga vjenčanja te otkrio kako se iznenadio zbog interesa hrvatskih medija i drugih medija diljem zemalja, a smatra kako je za to zaslužan upravo on sam jer je svoj život uvijek držao podalje od očiju javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

"Hana i ja imali smo romantičnu ideju da prošetamo po gradu od naše kuće do te male crkve jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled i pješke otići do crkve. Međutim, došli smo s dva crna kombija, a imali smo i zaštitare. Bili smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred kuće, a jedna poznata novinarka rekla je da smo Hana i ja vratili paparazze u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosite u javnost, ljudi imaju veću potrebu da zadiru u vaš život", objasnio je pjevač.

"Vjenčanje je bilo druženje s prijateljima, zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj vjenčani kum. To je moja filozofija života. Ja mogu sebi priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da mi imamo najveću tortu, ali mi smo željeli imati najukusniju. Takav život i treba biti, izvana skroman, a iznutra prepun različitih dobrih ukusa", prisjetio se Petar toga divnog dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene