Stigli na koncert u Veloj Luci

Prizori s Oliverova groba najbolje pokazuju koliko je bio omiljen, obožavatelji su ga zasuli svijećama i cvijećem

Prisjećanje na Olivera Dragojevića - 8 Prisjećanje na Olivera Dragojevića - 8 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Prisjećanje na Olivera Dragojevića - 8 Galerija

Na treću obljetnicu smrti Olivera Dragojevića njegov grob u Veloj Luci posjetili su brojni obožavatelji.

Obožavatelji neprežaljenog Olivera Dragojevića povodom treće obljetnice njegove smrti okupili su se u Veloj Luci gdje se održava koncert njemu u čast.

Pogledaj i ovo Vela Luka: Koncert Trag u beskraju - 5 za naježiti se! Spektakularni prizori iz Vele Luke: Oliverove hitove uglas je pjevalo 20 tisuća ljudi, koncert se pratio i s brodica, a nebo je gorjelo od baklji!

Tom su prilikom mnogi odlučili posjetiti njegov grob te su ga zatrpali svijećama i cvijećem što najbolje pokazuje koliko je bio omiljen.

Olivera se na svojem Facebooku prisjetila i njegova udovica Vesna koja je dirljivom posvetom pokojnom suprugu mnogima istjerala suze na oči.

Podsjetimo, Dragojević je 29. srpnja 2018. izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije.

Na posljednje počivalište u Veloj Luci tada je spektakularno ispraćen se splitske rive gdje se okupilo tisuće obožavatelja i priređena mu je bakljada, a katamaran s njegovim lijesom pratilo je i oko 500 plovila uz zvukove brodskih sirena. Veličanstveni prozori koji i tri godine od Oliverove smrti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, tada su obišli cijeli svijet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene